Lombikunk lesz. Ki milyen injekciokat kapott és gyogyszereket?
prednisolon: szteroid, elvileg segít a sikeres lombikhoz
pvitrelle: tüszőrepesztő
utro: progeszteron, leszívás utántól 12. hétig
ladeevit: szerintem az kismamavitamin
amúgy beírod a google-ba kiírja mi micsoda
Szia!
A gonal-f előretöltött. Legalábbis nekem saz volt. Azt a legkönnyebb beadni. :-)
Nekem a merional okozott kis gondot, nem is a beadás, hanem a feloldás. Külön volt a tabletta, és külön az oldófolyadék, amit be kellett fecskendezni a tabit tartalmazó üvegcsébe, majd a feloldódott cuccot visszaszívni, tűt cserélni, és úgy beadni.
Elsőre kicsit ijesztő volt, féltem, hogy elrontom, de sikerült. Nagyon büszke voltam magamra. :D
Amúgy az összes szurit könnyű beadni, mert olyan pici tű van hozzájuk, és megtanítják, hogyan add be magadnak.
szia
én ugyan már írtam privit
De én a gonalt nem tollban kaptam,hanem feloldósan(olcsóbb volt).
A fecsibe az oldófolyadék bele van töltve,és ugyanazzal a folyadékkal kellett két ampullát feloldani,a másik fecsi oldószert meg el lehetett dobni.nekem napi 150mg elég volt.
aztán ugyanúgy badni mint a gonapeptylt.
a képen nem a gonal van ugyan,de a kiszerelés ugyanaz:
ha bármi kérdésed van írj nyugodtan
nekünk a 2.sikerül.2 pöttyös volt az Uh,de mire legközelebb mentünk,már csak egyedül volt :)
de így is boldogok vagyunk,nagyon.
március végére várjuk a hercegnőt,és minden rendben volt eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!