Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudom azt elérni, hogy...

Hogyan tudom azt elérni, hogy szép legyen a helix piercingem?

Figyelt kérdés
Márciusban szúrattam egy piercinget, viszont mára már nagyon elvan ferdülve. Próbáltam sebtapasszal úgy leragasztani, hogy felfele nyomódjon, remélve azt, hátha picit kiegyenesedik. A piercing hossza, nem túl hosszú. Ha rövidebb lenne, állandóan begyulladna. Így pedig elferdül. Mitévő legyek? Kezelem betadinnal, oxigenes vizzel de még mindig nem mondhatom el, hogy teljesen belenne gyógyúlva. Fáj is néha néha.

júl. 23. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Huh... Nekem is van helixem s ugyan én áprilisban szurattam, de sosem volt ilyen gondom vele.

Bár én voltam olyan béna hogy már aznap is azon aludtam így nem hinném hogy én jó tanácsot tudnék adni.

Viszont szerintem mindenképp menj el a piercingeshez aki szúrta mert csak ő tudja megállapítani, hogy mennyire probléma-e ez s megmondani hogyan tudnád vissza állítani.

Nem lehet, hogy te is sokat fekszel rajta? Fejhallgatót használsz vagy fülhallgatót? Szoktad forgatgatni? Mennyire vigyázol rá? Úszni szoktál vele? S ha igen akkor szúrás után mennyi idővel kezdtél úszni?

Március óta kicseréltétek-e egyszer a piercinget vagy azóta is a 10mm-es van benne?

júl. 24. 03:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Próbáltam nem ráfeküdni, mert nagyon fájt az elején. Airpodsot használok, forgatni nem nagyon szoktam, csak amielott megtisztitom, vagy néha egy keveset. Vigyázom rá, amennyibôl lehet megóvom mindentől. Nem úszom, március óta volt cserélve piercing hossz.

júl. 25. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!