Ez mi lehet fél éve?
Figyelt kérdés
Szoval kb Januarba kezdodott, hogy krakogok, ezt ugy kell erteni hogy slejm szakad fel, nem kohogok meg semmi, tudoszuron is voltam ott se volt semmi. Ez is inkabb reggelenkent… kopteto kellene ra vagy mi? Semmi mas tunet nem jelentkezik csak ezjúl. 20. 10:43
1/4 anonim válasza:
Én azt olvastam, reflux is okozhatja, de leginkább stressz.
Ez meg egyre inkább jelen van és lesz még egy ideig az éketünkben. Sok rossz hírt hallunk nap mint nap.
De én hallottam egy igazán jó hírt!
Nemsokára megszűnik az összes szenvedés! A megoldás Isten kezében van! Az ő Királysága véget vet minden rossz dolognak. Meggyőződhetsz erről a Bibliában.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ugye nem halok meg
júl. 20. 12:01
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Tüdőröntgenen nagyon sok minden nem látszik. Esetleg menj el gégészetre, hátha a nyák lecsorog csak az a baj.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg gégészeti probléma.
Nem fogsz meghalni, de menj el fül orr gégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!