Szerdán megyek Prágába , pár napra vasárnap jövünk haza. Szerintetek 190 ezer forint van a kartyamon boven eleg szallasra repulore vissza fele vonatra mg kajara?
Figyelt kérdés
Meg Pragaba muzeumokba lehet kartyaval fizetni?júl. 18. 15:49
11/11 Ypszilon1980 válasza:
Figyu, Kérdező, én nem okoskodok, hidd el elég kalkulációt csináltam már életemben egyik szakmámból kifolyólag is, tudom miről beszélek és miket kell figyelembe venni, mindenre fel kell készülni, de azt mondd már el nekem, hogy ha nem írtál számokat a kérdésedben, akkor honnan a búbánatból lehetett volna tudni, hogy elég-e? Egyébként meg azt sem írtad honnan mész oda. Ugye erre van 190 ezer Ft-od, ebből elmegy kb. 87 ezer az általad leírt fix költségekre, ergo csak 103 ezred marad minden másra. De pl. mi van, ha a vonat nem megy visszafelé, vagy késik, másikkal kell jönni, lekésed, stb.? Prágában a múzeumokban 6 ezertől lehet akár 25 ezer is egy belépőjegy, ezt sem tudjuk mit akarsz megnézni, hányat. Plusz akkor még én ha elmegyek már egy ilyen helyre, akkor szeretnék bemenni egy étterembe pl., pizzázni is, stb., ott is elmehet egy-két tízes, nem tudjuk a te igényeidet. Napi költségre, ennivalóra szerintem 6-10 rugót lehet számolni alapból, ha pl. 4 napot veszünk, akkor marad kb. 70 ezred és ez az összes ami a tartalékod akármi történik, plusz ebben nincs benne a múzeumok, vagy akármi más szórakozási lehetőség. Éppenséggel elég lehet ez az összeg, de nekem a kockázatokkal számolva és az én igényeimhez ez nem lenne elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!