Szerdán megyek Prágába , pár napra vasárnap jövünk haza. Szerintetek 190 ezer forint van a kartyamon boven eleg szallasra repulore vissza fele vonatra mg kajara?
mar a kerdes is rossz, nem tudjuk mennyi a repjegy, hany muzeumot neztek meg, milyen szallason aludtok, elejen egyesm aztan többes szamban irsz,... hany emberre kell eleg legyen? Tudtok főzni, vagy menüztök, vagy mindennap étteremben ebéd meg vacsora?
0 infobol eleg nehez szamolni.
Egyebként itt egy guide általánosságban :
https://www.youtube.com/watch?v=rHEQVK_pqzw&list=PLCKTSZQG6w..
"Olcsón hozzájutottam a repjegyhez" dologból szoktak lenni 48-72 órás ott ragadások.
Szerintem a vonat jobb választás lett volna. Egyébként az igényeidtől függ, hogy kijössz e belőle. Ha minden reggel-délben-este étteremben eszel akkor necces.
A repülő 24 ezer forint volt, szállás is 48 ezer, vonat pedig visszafele 15 ezer. Reggelit kapunk ott a szálláson. Ezeket még csak most fogjuk fizetni, majd mikor oda értünk annak aki megvette ezeket.
Itt a pénzben csak rólam van szó, hogy egyedül én kijövök e belőle? Sajnálom, ha rosszul írtam le.
Én biztos nem indulnék el. De én mindig mindent bebiztosítok.
190 ezerből nem indulnék el. Legyen minimum 500 ezer a kártyámon. Nem kell elkölteni, de a biztonság nekem sokat számít.
Amúgy van ezen kívűl még pénzed vagy ez az össz vagyonod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!