Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez? Remeges,...

Mi lehetett ez? Remeges, legszomj 18 eves lany

Figyelt kérdés

Eleve rosszul voltam ma kicsit (torokfajas, gyengeseg) majd este 9 korul elmentem aludni de nem sikerult. Olyan fel 12 fele az tortent mikozben probaltam elaludni, hogy eloszor mindket fulem besipolt nagyon erosen. Azutan nem birtam mozogni, nagyon legszomjam volt alig kaptam levegot. Kicsit mintha igy remegett volna a testem is. Azt hittem itt a veg vagy nemtudom, majd elmult egy kis ido utan.

Volt mar alvasparalezisem, de az teljesen mas volt: ott csak annyi volt, hogy nem tudtam megmozdulni, es hallucinaltam.

Ugyhogy szerintem ez nem alvasparalezis volt.

#Sipolt ful
ma 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pánikroham. Még sose volt?
ma 00:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Pánikroham, szinte biztos. Próbálj rájönni mi hozhatta ki. Esetleg nincs egy enyhe egy egészség szorongásod? Az tudat alatt felerősödhetett a betegség miatt.

Vagy bármi más miatt szorongás?

ma 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!