Séta közben 130 pulzus?
Figyelt kérdés
Elkezdtem napi szinten sétálni kb 70-80percet mert már 87kg vagyok.
Viszont laza séta közben is már ekkora a pulzusom.. kardiológiai vizsgálat minden oké volt.
Ez a testsúly és edzetlenség miatt lehet?
2024. júl. 17. 15:22
2/10 anonim válasza:
Igen. Ne most sétálj, 25 fok alatt.
3/10 anonim válasza:
túlsúlyos vagyok, egy nagy esti piálást követően másnap egész nap 100 fölött bóklászik a nyugalmi pulzosom is, terhelésre inkább meg se néztem
4/10 anonim válasza:
#3 még piálás után vagy akár közben érdemes elkezdeni hidratálni, hogy ne szúrj ki magaddal.
5/10 anonim válasza:
Laborvizsgálat milyen hemoglobin szintet mutatott ki ?
6/10 A kérdező kommentje:
Hát de egész nap meleg van :D
Minden vizsgálat jó lett.
Vizsgálaton is hamar fent volt a pulzusom edzetlenségre hivatkoztak ott
2024. júl. 17. 18:42
7/10 anonim válasza:
Le kell fogyni, káros dolgokat elhagyni (pl. koffein, nikotin) és szoktatni magad a mozgáshoz, de nem ilyen melegben.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Nem iszom, nem dohányzom.
Tejes kávét szoktam inni ennyi
Csak éveken át a szart ettem meg ittam és sajnos még is lett súlyban az eredménye..
2024. júl. 17. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!