Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vizsgáltassam ki magam?

Vizsgáltassam ki magam?

Figyelt kérdés

Tegnap 13 óra körül bekerültem a sürgősségire kiszáradás miatt.

Kb 24 órája nem volt bennem semmi, inni se tudtam jeges vizet se, mert kijött.

A laboromon a glükóz 6,5mmol/L

Ez éhgyomri értéknek magas, de délután hányás, kiszáradás esetén is

A doki azt mondta ez jó, de hozzáteszem azt se értette miért vittek be (szédültem, menni is alig tudtam)

Így kérdezném, hogy menjek tovább kivizsgáltatni vagy én okoskodok?

2024. júl. 16. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki 24 óráig nem iszik közel 40 fokban, az teljesen természetes, hogy kiszárad.

Ha a labor az orvos szerint rendben van, akkor miért akarod "jobban tudni"?

Ha hazamégy, igyál normálisan (nem jeges vizet, mert az a gyomornyálkahártyának árt), és ennyi.

Kivizsgáltatni magad fölösleges, mert nincs mit.

2024. júl. 16. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kértek további vizsgálatot, akkor nem kell. Kivéve, ha megint rosszul leszel vagy rosszabbul leszel. Akkor biztosan kérnek majd még. De nem neked kell.

Egyél, igyál normálisan. Főleg ebben a melegben. Ha hányingered van, akkor kortyonként igyál, ne túl meleget, ne túl hideget. Vagy ahogy a gyerekeknek szokták, kanalanként.

Enni is kell, kekszet, pirítóst, főtt krumplit. Ezt is kicsit, fokozatosan.

2024. júl. 16. 10:11
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem hogy lehet egy normális embernél kiszáradást elérni? Csapból is az folyik, hogy harmadfokú hőségriadó, piros riasztás..... Van valami alapbetegséged vagy magatehetetlen vagy, ami miatt ez lehet?
2024. júl. 16. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
#3 úgy, hogy hányt, a víz sem maradt meg benne.
2024. júl. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!