Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az oltatlanok (covid) mára...

Az oltatlanok (covid) mára mind kihaltak? Mi lett velük?

Figyelt kérdés

[link]

A vezér nyilatkozta lassan idestova három esztendeje, hogy az oltatlanok vagy oltakoznak, vagy meghalnak.

Mi történt azóta az oltatlanokkal? Az én ismerősi körömben mindenki felvette az oltást, az ország lakossága a népszámlálási adatok szerint azonban nem csökkent annyival (figyelmbe véve az elhalálozosákot, születéseket is), mint ahányan nem oltakoztak.

Tévedett tehát a vezér? Vagy én néztem el valamit és igaza lett?

júl. 9. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Anyám 3x oltatott Pfizerrel. Most (ahogy a neten hívják) "turbó rákja" van.

Egymás után jönnek ki a primer daganatai (vastagbél, tüdő, máj, gerinc, hasnyálmirigy, mellékvesekéreg, hasi nyirokcsomók).

SEMMIT se tudnak tenni érte!!!

Én elkaptam a covidot,meggyógyultam,oltás nélkül. Jelentem, azóta is jól vagyok. A férjem szintúgy.

Na,akkor ki járt jobban?

júl. 10. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem oltattam, köszönöm, jól vagyok!
júl. 10. 14:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Orbánt miért nem veszi elő ezért a rémhírterjesztésért?
júl. 10. 14:47
 14/16 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Politikusokra eddig sem volt tanácsos hallgatni komoly dolgokban. Egyévként gondolom azért mondta, hogy meglegyen a célként kijelöltv60%, és meglegyen a kifogása arra, hogy újranyisson.
júl. 13. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Mindenki meghal, szóval ha oltott vagy ha nem, meg fogsz halni.

Konteósok, ti vagytok unalmasak.

Három oltás után 3 évvel még mindig nem lett semmi bajom.

aug. 19. 17:55
 16/16 anonim válasza:
#9 ha ez unalmas neked, be ne tévedj fb csoportokba, vagy tardia egyéb részeibe, ahol naponta ez a téma :D
okt. 7. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!