Az oltatlanok (covid) mára mind kihaltak? Mi lett velük?
A vezér nyilatkozta lassan idestova három esztendeje, hogy az oltatlanok vagy oltakoznak, vagy meghalnak.
Mi történt azóta az oltatlanokkal? Az én ismerősi körömben mindenki felvette az oltást, az ország lakossága a népszámlálási adatok szerint azonban nem csökkent annyival (figyelmbe véve az elhalálozosákot, születéseket is), mint ahányan nem oltakoztak.
Tévedett tehát a vezér? Vagy én néztem el valamit és igaza lett?
Anyám 3x oltatott Pfizerrel. Most (ahogy a neten hívják) "turbó rákja" van.
Egymás után jönnek ki a primer daganatai (vastagbél, tüdő, máj, gerinc, hasnyálmirigy, mellékvesekéreg, hasi nyirokcsomók).
SEMMIT se tudnak tenni érte!!!
Én elkaptam a covidot,meggyógyultam,oltás nélkül. Jelentem, azóta is jól vagyok. A férjem szintúgy.
Na,akkor ki járt jobban?
Mindenki meghal, szóval ha oltott vagy ha nem, meg fogsz halni.
Konteósok, ti vagytok unalmasak.
Három oltás után 3 évvel még mindig nem lett semmi bajom.
Szerintem nem unalmas a kerdes.
En se oltakoztam es koszonom teljesen jol vagyok. Eleg sok oltottrol ez nem mondhato el.
És még több oltottról elmondható, hogy semmi baja.
A konteós társulat szerint az oltottaknak már meg kellett volna halnia......
És ötmilliárd 2x, 3x, 4x oltott és és virul.
De ezt a konteósok csak azzal reagálják, hogy majd 2 év múlva.
És 2 év múlva is majd 2 év múlva lesz és így tovább.
17, tehát úgy gondolod hogy a több milliárd beoltottnak mindegyiknek van valami baja.
Persze lehet, hogy van "sok" oltott akiről nem mondható el, hogy teljesen jól van.
Meg kb tízezerszerannyi de inkább százezerszer annyi olyan oltott is van, aki meg köszöni jól van.
Lehet, hogy "elég sok" oltottról nem mondható el, hogy jól van, de hányszor annyiról mondható el? Sokkal, TÖBB NAGYSÁGRENDDEL TÖBBRŐL.
De mindegy mert valahogyan úgyis megmagyarázzatok hogyha nem haltam bele vagy nem lett semmi bajom akkor biztos én kaptam a placebót.......
Mert szerintetek világszerte az az ötmilliárd beoltott mind pkacebó5 kapott. Úgy viszont nem fog működni a népirtás........... De amikor gondolkodni kéne az nektek nem megy.
Vegyetek fel az en oltasaimat is akkor, nekem biztos nem kell. Sok sikert.
“Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok.”
Mark Twain
(1835-1910)
Mar akkor tudta! Ti meg még most sem. Mit lehet erre mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!