Mi lett az oltatlanokkal akiket ijesztegetett orbán azzal, hogy meghalnak, ha nem oltatnak?
Orbán: az oltásellenesek vagy beoltják magukat, vagy meghalnak

KISS SOMA ÁBRAHÁM
2021. november 19., 8:12
Én nem vettem fel 1 oltást se. Egyrészt mert van egy kis tű fóbiám, ha tehetem elkerülöm az ilyesmit. Másrészt egészséges huszonéves vagyok, így nagyobb kockázatot láttam az oltás okozta lehetséges mellékhatásokban, mint magában a vírusban.
Végül jól döntöttem. Elkaptam párszor a covidot, de semmi bajom nem volt, nem vert falhoz a dolog.
Anyámnak viszont javasoltam, hogy vegye fel az oltást, mert már benne van a korban és cukorbeteg is. 3 oltás után neki se lett baja, és a vírus se viselte meg.
Ismerek még jó pár oltatlant. Nekik se lett bajuk. Igazából az én ismerősi körömben se az oltottak, se az oltatlanok nem haltak meg szerencsére.
A kovid kezdetekor itt ajánlottam fel félmillió forintot annak aki megfertőz. Elég lett volna küldenie postán egy kis taknyot vagy nyálat. Tudod mennyi jelentkező volt félmillió forintért? Zéró.
A nyilvános wckben megnyaltam a kilincset. Tudod mit kaptam? Lófaxt.
Nincs ezzel amúgy baj, csak akkor ne tegyünk már úgy mintha a kovid egy valóban létező dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!