Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bajba vagyok? Mennyi időm...

Bajba vagyok? Mennyi időm lehet hátra? Van megoldás?

Figyelt kérdés

Már eléggé szar a hairlineom, vagyis szerintem kopaszodom és rá adasul a homlokom is nagy. Naponta elég sok hajat vesztek hajmosásnal meg még többet

Valahogy ezt meg lehet állítani vagy megáll ez magától? Mennyi időm lehet hátra?

16/f

júl. 9. 21:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy a kopaszodást a nők szokták átadni tehát anyád, sok embert megfigyeltem és nagyon gyakori hogy az apának van haja a fiának meg nincs és fordítva tehát a legtöbben nem az apjuk haját öröklik de mivel te azt írtad hogy a családban mindenki kopasz így gondolom anyai ágon is azok a férfiak.
júl. 10. 11:16
 12/19 gungasam ***** válasza:
Az ész a fontos, nem a haj....Nekem még 73 évesen megvan, bár se színű, erősen őszül és ritka, néha nagyon útban van. A hajvonalam egy nagyon erős dupla hullámvonal. Na és? Általában véve elég ha a haj nem zavar.
júl. 21. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
És ha útban van mi akadálya hogy levágd? A ritkás hajnak semmi értelme, frizurát csinálni nem lehet belőle, ha sűrű akkor meg kell hagyni és formázni, télen melegít, ha ritka akkor le kell vágni.
júl. 21. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Huszonévesen már komoly gondok lesznek vele, és ha letúrod sokkal rondábban is fogsz kinézni.
aug. 1. 16:07
 15/19 A kérdező kommentje:

13) nem ritkás a hajam egyáltalán.

Sőt elég dús csak amikor elől felhajtom a hajam akkor nagyon látszik a hairlineom. Nagyon sokan mondták már azt,hogy kopasz leszek ha ilyen a hairlineom

aug. 1. 16:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Én a 73 évesnek válaszoltam hogyha útban van neki akkor miért nem vágja le. 16 évesen még jó hogy dús mivel a kopaszodás kezdeti szakaszában vagy de ha agresszív akkor évről évre kevesebb lesz és 30 évesen már tényleg csak két oldalt lesz. De könnyebb lenne ha raknál fel valami képet milyen volt korábban és milyen most.
aug. 1. 16:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az sem biztos hogy ronda leszel teljesen kopaszon ha jó a fejformád van akinek jól áll, ki kell próbálni.
aug. 1. 17:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Igazandibol már évek óta ilyen a hairlineom. Csak nagyon keveset változott de mindig is feltűnő volt. Onnan gondolom még h kopaszodom,hogy sokkalta több hajam hullik ki mint mondjuk régen
aug. 2. 00:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy szép arcnak kell a hely.
aug. 4. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!