Bajba vagyok? Mennyi időm lehet hátra? Van megoldás?
Figyelt kérdés
Már eléggé szar a hairlineom, vagyis szerintem kopaszodom és rá adasul a homlokom is nagy. Naponta elég sok hajat vesztek hajmosásnal meg még többet
Valahogy ezt meg lehet állítani vagy megáll ez magától? Mennyi időm lehet hátra?
16/f
júl. 9. 21:47
1/19 anonim válasza:
A kopaszodást csak a borotva állítja meg. Fogadd el, és kész.
2/19 anonim válasza:
Ismerősömnek is ez van. Csak nyugi menj el börgyógyászhoz, vagy háziorvoshoz.
3/19 anonim válasza:
Mennyi időd lehet hátra?????
Jézusom, a gyk már a hypochonderek gyűjtőhelye lett...:(
Tartós tejet már ne vegyél.
4/19 A kérdező kommentje:
3) köszi megfogadom a tanácsod :D
júl. 9. 22:03
6/19 anonim válasza:
Fater, én meg itt shamelem magam 43 évesen a cerkóf hajammal, hogy mikor az anyámba vágom már le kezdődően megmarkolható értelmetlen fejfűtésemet. Értem én, hogy neked nem lesz azon a tájékon kellemesen mentolos érzés hajnullázáskor, amolyan "örül a macska, hogy leszállt a tahó a farkáról" érzéssel átitatva, de bakker, két ok van a nullás hajra: a rohadt kánikula, meg a téli istenverte hajszárítás. Csökken a borotvagél költség, de rossz most nekünk.
7/19 anonim válasza:
Van megoldás, gyógyszeres kezelés de mellékhatások várhatóak és egész életedben szedned kell. Vagy a hajbeültetés de ha nagy kiterjedésű már nem érdemes csináltatni mert nem lesz jó az eredmény. Ha 16 évesen kezdődött akkor elég agresszív, 30 éves korodban nem lesz egy szál sem a fejtetőn de lehet már 25 évesen se, nézd meg a felmenőidet nekik milyen hajuk van. Még a hajprotézis is szóbajöhet ami egy paróka csak igazi hajból és felragasztva, így nem fog leesni de eléggé költséges és sok macera van vele. Nekem csak minimális kopaszodásom van és hajbeültetéssel tervezem orvosolni 40 évesen, hátha kibírja 60 éves koromig, aztán majd megint csinálok vele valamit.
8/19 A kérdező kommentje:
7) hát apám és nagyapám is kopasz volt és az egész családba szinte minden férfi, valamelyiküknek hamarabb,valakinek később kezdődött de nem annyira korán mint nekem. Hairline már nagyon régóta nagyon rossz már kiskorom óta de ennyire nem hullott a hajam mint most
júl. 9. 23:04
9/19 anonim válasza:
Egy gimnáziumi osztálytársunk volt ilyen ebben az életkorban, ő volt a legokosabb....
10/19 anonim válasza:
Hát ha mindenki kopasz volt akkor rossz az egész család hajgenetikája és átadták neked, hogy milyen gyors lefolyású lesz azt pontosan nem lehet tudni mert több gén kombinációja keveredik szóval nem valószínű hogy pont ugyanolyan lesz mint apádnak vagy nagyapádnak de minél korábban kezdődik annál nagyobb kiterjedésű szokott lenni, 16 évesen elég ritka a kopaszodás, nagyon rossz lehet a hajgenetikád. Amúgy sík kopaszok vagy csak kopaszodnak? A norwood skála szerint milyenek? Ha csak a hajvonal húzódik hátra meg két oldalt kikopik az még az enyhébb fajta kopaszodás de ha úgy néznek ki mint a szerzetesek akiknek hátul meg két oldalt van egy kis hajkinövés az már a durvább verzió, ebben az esetben borotváld le kopaszra mert viccesen fogsz kinézni nagyapa séróval 20 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!