Debrecenben csinálnak valahol tüdőszűrőt beutaló nélkül?
Figyelt kérdés
Diákmunkához lenne szükségem tüdőszűrőre, van, ahol hamar, beutaló nélkül megcsinálják?
Köszönöm!
júl. 5. 10:56
1/9 anonim válasza:
Hívd fel a Bethlen utcai rendelőt, szerintem fizetősen csinálnak beutaló nélkül is.
Bethlen utca 11-17
Telefon: +36 52 513 688; +36 52 513 687; +36 52 513 613;
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
júl. 5. 11:43
5/9 anonim válasza:
Kerdezo, mit mondtak? Kerlek, ird ide, mert masoknak is segitseg lehet.
6/9 anonim válasza:
Bethlen utcai rendelőintézetbe bemégy, első emelet ha jól tudom. Nagyjából egy hétre adnak időpontot, 1700 Ft a vizsgálat, nem kell beutaló. Majd egy-két hétre van leletkiadás.
A telefonos időpontkérés nálam nem működött, sosem vették fel, de azóta lehet változott.
7/9 A kérdező kommentje:
Pénteken telefonáltam, meglepő módon elsőre felvették a telefont és szerdára kaptam időpontot. Valóban 1700 forint, beutaló nem kell.
Viszont leletkiadás valóban csak 1-2 hétre van?
júl. 8. 16:21
8/9 anonim válasza:
Két hétre biztosan megvan, de már egy hét után kész lehet. Nézegeted az EESZT-ben, ha fenn van, mégy és lepecsételik a papírt.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
júl. 11. 10:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!