Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lettem rossz alvó és...

Miért lettem rossz alvó és kelek fel magamtól mindig ugyanabban az időpontban?

Figyelt kérdés
Régen tudtam aludni sokat, most meg felkelek óránként és utána nehezen alszom vissza hónapok óta..

ma 06:02
 1/3 anonim ***** válasza:
mennyire vagy keléskor fáradt
ma 06:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez piszok nagy tévedés hogy aki sokat alszik az jó alvó.

Pont aki sokat alszik az a rossz alvó mert nem jól alszik és nem tudja kipihenni magát valami miatt.

Kelj fel akkor korábban és fáraszd le magad úgy isten igazából és majd fogsz aludni.

De gondolom ülsz egész nap meg kávázol, rágcsálsz valamit és ezt megelégeli a szervezet.

ma 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Én arra fogom, hogy sokkal többet lógok az okoseszközökön, melóban is számítógépes munkát végzek, szinte soha nem áll le az agyam napközben. Nehezen lazítok, régen volt, hogy csak bambultam magam elé, fel se fogtam mi van körülöttem, néztem, de nem láttam. Biztos tudod, veled is volt ilyen lefogadom. Na, ez mostanra megszűnt.

Lehet neked is kéne egy digitális detox. Számomra sokat segített, hogy elalvás előtt olvasok egy kevésbé izgalmas könyvet. Egy óra szépirodalommal jobban alszom. Plussz füldugó és szemkötő. Nyáron citromfű teát iszom 7-8 óra magasságában, most télen melatonint veszek be néha.

ma 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!