Miért látni még mindig embereket akik a orvosi maszkban ülnek a saját kocsijukban egyedül?
"Azt hittem ennek az őrületnek már vége."
. Azt hitted, a WHO felszámolta az összes betegséget a világon?
Valószínűleg fertőző betegek, vagy ők félnek a fertőzéstől, és ebben bíznak. Nem értem, mi a gond ezzel.
Biztosan van, aki még mindig fél a felsőlégúti betegségektől. Lehet, hogy immungyenge. Lehet, csak lecsiszolták a fogait. Lehet más okból.
De nem mindegy ez neked?
A kérdező csak kíváncsi a miértjére, nem értem mi ezzel a gond hogy felteszi ezt a kérdést.
Egyébként aki allergiás a pollenekre azok is emiatt hordják mert elég sokat véd egyébként. De azért is hordhatja mert az immunrendszere le van gyengítve valami miatt, műtét például, vagy olyan kezelést kap ami ezzel jár.
Mondjuk azt én sem értem hogy egy autó belterében minek kell hordani a maszkot ha senki nem ül benne rajta kívül és a covid alatt sem értettem miért viselték sokan az autón belül.
A c cirkusz előtt is lehetett látni maszkos embereket a városunkban.
Főleg az ázsiai diákok hordták, de helyiek is.
A c rettegésen kívül, lehet sok oka, egy betegseg, száj, fog, vagy arcműtét, lehet kemóra megy szegèny gallyra vágott immunrendszerrel.
Meg persze vannak a rettegők.
Kérdező, nem lesz ettől még maszk őrület. Mind tudjuk mi miért volt akkor.
Egyébként a covid előtt is voltak, akik feltették, a fent felsorolt okokból, csak akkor nem annyira figyelt fel ezekre senki, most meg már bennünk van a param egyből valami rosszra fondolunk.
8.
Nem ezen fog múlni, hogy újra elkezdjék.
Szerinted mennyire érdekli őket, hogy ki hord felelemből maszkot?
Amúgy is most más a prioritás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!