Random fing szagot érzek és egyedül vagyok a szobába én nem fingottam ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 15:37
1/12 anonim válasza:
Ha te nem fingottál, akkor a lehelletednek van olyan szaga
2/12 anonim válasza:
Igen, valószínűleg a gyomrodból jön. Lehet tegnap vagy ma olyat ettél és lehet később majd lent is távozik.
3/12 anonim válasza:
Ez szerintem az ezotéria topokba való. Sanszos, h egy túlvilági lény fingott be brutálisan, egy szellem, a sátán, a szörny az ágyad alatt, a szekrényedben tenyésző Németh Szilárd vagy a Kaporszakállú Gatyaúristen.
4/12 anonim válasza:
Amúgy nem rossz vonal. Azt mondják, ha szellem van a közeledben, azt onnan tudod, hogy a semmiből nagyon büdös lesz. Jelen esetben random fingszag.
6/12 anonim válasza:
ha tág a sekklyukad , nem mindíg érzékeled ha távozik egy kisebb galamb!
7/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy párolog a segged? Esetleg post-covid? Én a frissen mosott hajat fos szagúnak érzem, egyszer meg is gyanúsítottam anyukám.
8/12 anonim válasza:
Valszeg Démon Van a Lakásban!
Azonnal Hívj Papot!
9/12 anonim válasza:
Tegnap láttam szellemtet,
Elment, de még szellentett.
Büdös van, most szellőztetek,
A Gyaxin ezzel menőzhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!