Mennyire furcsa, hogy nincs hivatalos kutatás a gumis szerkezetű vérrögöket illetően amelyeket balzsamozók találnak a holttestekben már 2021 óta?
#18: Csak itt arról van szó, hogy egy asztalos azt állítja hogy a szú csak az utóbbi időben jelentkezett (előtte - állítása szerint - nem volt szú a fában), majd az asztalos videóját átveszi több klímavédő aktivista, azzal a felütéssel, hogy "ez is a klímaváltozás miatt van".
Majd at erdészeti szakemberek kiadnak egy közleményt, hogy a szú a fákban idáig is volt, szóval az asztalos - így a klímaaktivisták - állítását cáfolják. Ezeket az információkat az egyik legnagyobb hírportál tényellenőrzés címén összegyűjti és közli.
Elöször is, honnan tudod, hogy TÖBB BALZSAMOZÓ mondja, amit hallasz?
Én is állíthatom, hogy az vagyok, meg bárki más is - semmi sem támasztja alá, hogy tényleg az, amit mond.
Másodszor az utcáról össze lehet gyüjteni akárhány embert, aki megfizetve bármit állít!
24
Rengeteg ilyen balzsamozó szólalt meg már. És láttam is riportokat velük.
Tehát nem komolyan venni merénylet.
Emberiesség elleni merénylet.
"Rengeteg ilyen balzsamozó szólalt meg már."
Nevük, elérhetőségük?
"És láttam is riportokat velük."
Állítani bárki állíthat bármit. Pláne a Youtube-on. Súlytalanok.
Tudományos szaklapban, bíróságon, több szakavatott tanú jelenlétében már kevesebben.
"Ha tegyük fel felröppen a hír, hogy az ország egyik régiójában döglenek a disznók. A normális válasz erre az, hogy az állam kiküld kutatókat, hogy végére járjanak a disznók pusztulásának."
Már ha igazolható az állítás. Próbáld ki! Add ki magad valami kamu szakértőnek, és csinálj egy videót arról, hogy döglenek a disznók, aztán várd a kutatókat! Szerinted hányan fognak megjelenni egy ilyen, semmi által nem igazolt sztori miatt?
24
Balzsamozók tudományos szaklapban? Mikor volt ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!