Spontán hasmenés?
Figyelt kérdés
Tegnap este, ma hajnalban kijött belőlem minden, egy hosszabb ülés keretében. Csikarás, hasfájást, minden “jó” volt. Egy kisebb mennyiség vér is jött, alvadt, egybe maradt.
Ma reggel újra volt kisebb mennyiségű lágy székletem vér nélkül.
Okozhatta a hasmenés? SOS orvos vagy elég ha figyelem?
júl. 3. 09:08
2/6 anonim válasza:
Alvadt vér az aranyér gyulladásából nem származik.
3/6 anonim válasza:
Ha tartósan fennáll, akkor doki! Mostmeg valami bélkímélő étrendet válassz, semmi fűszeres, csípős kaja.
4/6 anonim válasza:
Volt már sokszor hasmenésem, még olyan intenzív is, hogy már csak zöld epe jött belőlem, de véres még soha. Én ilyen panasszal mindenképp orvoshoz mennék.
5/6 anonim válasza:
Alvadt vér az felső GI-traktus vagy gyomorvérzésre utal.
Menj orvoshoz még ma.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Még annyi eszembe jutott hogy gyógyszer "burok" lehet-e, hogy ürül a hasmenés hatására? Szedek most egy gyógyszert ami hivatalos betegtájékoztató alapján "barna zselé burokban" van. Napi 1x2db-ot. Elképzelhető hogy ez haladt át rajtam ~1-2 óra alatt, úgy hogy nem bomlott le teljesen?
Hajnalok hajnalán ezt simán el tudom képzelni hogy vérnek nézem.
júl. 3. 11:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!