Munkahelyi megbetegedés miatt milyen jogok illetnek meg?
Most, az idén már másodszor betegedtem meg az irodai klíma miatt. Családi kis cég, egyedül én nem vagyok családtag. A klíma ész nélküli használata miatt többször fáztam már meg, a legnagyobb melegben is hosszú nadrágban járok dolgozni, pulóver is mindig van nálam. Van, aki figyelmes, de az egyik személyt abszolút nem érdekli, és hiába szólok, vagy kapcsolom ki a berendezést, visszakapcsolja, és úgy, hogy kint 40 fok körül van, 22 fokon nyomatja a klímát. Jelenleg annyira köhögök, hogy kiszakad a tüdőm, 2 hete a szemem gyulladt be, és most megint kezd, lázas vagyok és a vállaim is fájnak.
Mit lehet tenni? Tudom, menjek orvoshoz, irassam ki magam, eddig oké de hogy tudnék normális körülmények között dolgozni?
Köszönöm
Sajnos süket fülekre talál. Bevédi a saját gyerekét. Ha kell a klíma, kell, nekünk is van otthon, de ésszel használjuk.
Most egy ideig még nem tudok váltani (nem szeretném részletezni miért), de ha lenne lehetőségem, már nem itt lennék, pedig imádom a munkámat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!