Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha korházban van egy rokonunk...

Ha korházban van egy rokonunk es nekünk kell hazavinni mosni a székletes szennyesét, de nem birom?

Figyelt kérdés

Legutóbb széthánytam magam nekem ez nem megy.

Rajtam kivul csak a tesom van aki ezt végzi. Ketten vagyunk. Nem csinálhatnám azt hogy én ebből csak úgy kiszállok.

De már mikor csak a korház felé megyek az úton már a korház előtt is felfordul a gyomrom.

Hogyan oldható ez meg?

#korházi mosás
jún. 30. 13:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%

A kórház nem ad hálóinget legalább?

Akkor azt nekik kellene mosni.

Plenkázás?

jún. 30. 13:06
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Mi a fenének kell mosni a székletes szennyest ?

Miért nem lehet venni a kíaniból neki inkabb 7 bugyit es a szaros szennyes kuka! Szetkened a lakásodba mit csinalsz vele

jún. 30. 13:14
 3/20 anonim ***** válasza:
61%

Es valóban a kórház kéne biztosítson pelenkát!

A másik meg, hogy van a kórháznak lepedővédő terítője, amit a beteg alá raknak! Így az ágynemű tiszta marad, amit szintén a kórház mos vagy az otthon!

Nem értem te minek szallítod a szaros cuccokat!

jún. 30. 13:16
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Így van, vegyetek egy csomó újat, ill. kérjétek meg a nővéreket a pelenkázásra.
jún. 30. 13:17
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

Vegyél neki pelenkát. Mondjuk arra vigyázz, ha sokat viszel be akkor ellopják/felhasználják másnál is.

Ha meg pelenkás és belenyúlkál akkor azzal nem nagyon lehet mit kezdeni..

Turis, bálás olcsó ruhákat vegyetek amiket el lehet dobálni.

jún. 30. 13:19
 6/20 anonim ***** válasza:
8%
Egyszerű, lemondasz az örökségről és abból a pénzből fogadsz valakit aki megcsinálja
jún. 30. 13:23
 7/20 anonim ***** válasza:
46%
Ennyi gonosz embert, amennyi ma itt van! Kérdező, szerintem adjál óránként 2000 Ft-ot a 6-osnak, aztán mossa ő.
jún. 30. 13:26
 8/20 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem stimmel a kérdés. Nagyim fekvő betegként volt kórházban, hiába volt leterhelt a személyzet nem volt olyan, hogy ne rakták volna tisztába, vagy sz@ros lett volna a ruhája
jún. 30. 13:35
 9/20 anonim ***** válasza:
64%

8

Attól, hogy te ezt tapasztaltad, vannak ilyenek is.

Az én nagyim pl ilyen helyen volt egy ideig (hozzáteszem fizetős hely volt), utána lett neki inzézve jobb.

jún. 30. 13:45
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
7es én benne vagyok. 1 perc berakni a mosógépbe 1 perc kiteregetni, 2 ezerért naponta szívesen kimosom. De szerintem nagyon sokan vállalnánk alkalmanként 2 ezerért ezt a nagyon megterhelő 2 perces munkát.
jún. 30. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!