Ha korházban van egy rokonunk es nekünk kell hazavinni mosni a székletes szennyesét, de nem birom?
Legutóbb széthánytam magam nekem ez nem megy.
Rajtam kivul csak a tesom van aki ezt végzi. Ketten vagyunk. Nem csinálhatnám azt hogy én ebből csak úgy kiszállok.
De már mikor csak a korház felé megyek az úton már a korház előtt is felfordul a gyomrom.
Hogyan oldható ez meg?
A kórház nem ad hálóinget legalább?
Akkor azt nekik kellene mosni.
Plenkázás?
Mi a fenének kell mosni a székletes szennyest ?
Miért nem lehet venni a kíaniból neki inkabb 7 bugyit es a szaros szennyes kuka! Szetkened a lakásodba mit csinalsz vele
Es valóban a kórház kéne biztosítson pelenkát!
A másik meg, hogy van a kórháznak lepedővédő terítője, amit a beteg alá raknak! Így az ágynemű tiszta marad, amit szintén a kórház mos vagy az otthon!
Nem értem te minek szallítod a szaros cuccokat!
Vegyél neki pelenkát. Mondjuk arra vigyázz, ha sokat viszel be akkor ellopják/felhasználják másnál is.
Ha meg pelenkás és belenyúlkál akkor azzal nem nagyon lehet mit kezdeni..
Turis, bálás olcsó ruhákat vegyetek amiket el lehet dobálni.
8
Attól, hogy te ezt tapasztaltad, vannak ilyenek is.
Az én nagyim pl ilyen helyen volt egy ideig (hozzáteszem fizetős hely volt), utána lett neki inzézve jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!