Egyfolytában iszom a vizet mert nagyon szomjas vagyok, de hiába iszom csak a hasam fáj már a sok víztől, de ugyanúgy szomjasnak érzem magam. Mi lehet az oka? Eddig sose volt ilyen.
Ez az egyik jele a cukorbetegségnek.
Ha a súlyod csökkenni kezd annak ellenére, hogy eszel rendesen esetleg éjszaka gyakoriak az izomgörcsok akkor erőssen gyanús, hogy cukorbetegség van a háttérben.
A hirtelen rátásromlás is intő jel.
Mióta van ez a nagy szomjúság ?
Van olyan is hogy vízmérgezés egy kisgyerek már bele is halt a túl sok vizivásba.
Nem tudom hol a határ napi hány liternél.
Amugy szerintem segítene vmi mentholos cukorka. A szomjuságot a szájban érzi az ember. De ha a szervezeted nem szpmjas akkor a száj ph-ját tedd helyre.
Meg ne füvezz meg ne kávézz stb. Azok is víztaszítók.
Jah persze igya folyamatosan a vizet. Szarabb ötlet nincs ?
Ha meleg van és izzadsz akkor megnövekedett vízbevitel miatt fokozódik az izzadás és a vizelet mennyisége amivel ásványianyagok és vitaminok is távoznak a szervezetből.
Elektrolitok pótlására mindenképpen szükség lehet, ezt sportitalokból is tudod pótolni vagy vannak pezsgőtabletták is.
Egészséges a víz fogyasztása de leküld vagy 10 litert annak nem lesz jó vége.
Amennyiben több napig fennáll ez a probléma, menj el a háziorvoshoz!
Valamilyen vírusfertőzés előjele is lehet!
Nekem olyan volt, hogy egy nap nagyon rossz lett az étvágyam.
Sportember vagyok, nagyon szeretek enni! Erre egyik nap reggel már alig tudtam megenni a reggelimet! Konkrétan undorodtam az ételektől is!
Az ebédemet sem tudtam megenni, csak a felét nagynehezen!
Aztán, másnap ilyen hányásos - hasmenéses betegségem lett! 3 napig voltam nagyon beteg...
Utána minden visszaállt a régi kerékvágásba.
5 ös, vírusfertőzés előjele a túlzott vízivás?
Ahogy záposodott agyműködés jele az ilyen iromany, mint a tied
Egyszerűen meleg van es izzadsz, azert vagy folyton szomjas! En is így vagyok!
99% hogy csak a hőség viselte meg nagyon a szervezetedet, 1% hogy valami lappangó betegséged van (pl diabétesz) ami pont most kezd kijönni rajtad.
De ha aggaszt, menj a háziorvosodhoz.
Igazából ez egy pár perces hadművelet lenne.
Némelyik gyógyszertár mér vércukrot.
Reggel bemész és megméreted, ha rendben van akkor megnyugodhatsz kicsit.
Itt a lista melyik városban van ilyen lehetőség.
Nem lehet hogy meleg, poshadt vizet iszol? Velem is ez van mikor nyáron kánikulában pl. kint vagyok a városban, a vizem felmelegszik, a melegtől szomjas vagyok, de hiába iszom csak rosszabb, közben meg a sok meleg víztől a gyomromban a végére hányingerem van már.
Nagyon meleg napok vannak most, nem lepne meg ha ez lenne a gond.
Amúgy orvoshoz tanácsos lehet elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!