Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha napi min 4 liter bor kell...

Ha napi min 4 liter bor kell ahhoz hogy bármit tudjak csinálni, akkor ez lehet az alkoholizmusom kezdete?

Figyelt kérdés
Úgy kell elképzelni hogy minden nap másnapos vagyok, és ha nem iszom a bort akkor egyáltalán semmit nem tudok csinálni. Ha viszont már töltésen vagyok akkor megjön az erőm. Most gondolkodom lehet ez a meleg miatt van, de lehet már hozzászokott a szervezetem a borhoz. A múlkor kipróbáltam nem ittam és aznap konkrétan semmit nem tudtam csinálni csak vergődni. Vajon így kezdődik az alkoholizmus? Hogyan lehetne ezt felmérni? Hogy tudom megkülönböztetni azt hogy a meleg miatt nem bírom, vagy a bor hiánya miatt, vagy lehet ez állandó másnaposság. Már hetek óta állandóan iszok (és előtte is) szóval fennál bennem a gyanú hogy ez már fizikai elvonás.
jún. 20. 14:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ez lesz a biztos halál :)
jún. 21. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Masszív alkoholista vagy barátom.
jún. 22. 05:01
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Csövesek napi 6-7-8 litert is megisznak, na az már brutális.

Nekik már létfontosságú hogy igyanak, annyira hozzászokott a szervezetük.

Ha hirtelen leállnának kórházba kerülnének vagy meghalnának.

Ne juss el idáig! 🍀

jún. 22. 05:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kamu kérdés.

4 liter bortól nincs olyan ember aki ne rúgna be,vagy nem érezné meg,az közel 6 üveg 0.7-es.És ráadásul gondolom nem egy finom kiadós reggeli után kezd borozni a tisztelt Kérdező.

Amikor nem iszik,akkor csak vergődik,ezek után még nem veszi észre hogy csutka alkoholfüggő és feltételezi,hogy esetleg a melegtől van.

Vicc kategóriás kamu kérdés.

jún. 23. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Még másnaposan a ráivás elképzelhető, hogy segít vállat vonni mindenre, aztán se nyomott hangulat, se az, hogy nem csinálod, mert mit izgasd magad, nem? A színtiszta másnaposság meg olyan, amilyen. Rendes mennyiség után ez van, hogy feküdni és elütni az időt, minden más teher már.

Viszont a következő nap, amikor nem vagy másnapos, az már lehet használható anélkül, hogy lábon lőnéd magad még pár borral.

júl. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!