Úgy is kitudja hatását fejteni egy gyógyszer, ha azt vízben feloldom, és megiszom?
Figyelt kérdés
Pár napja félrenyeltem egy gyógyszert, azota félelmem van tőlük. Csak az a baj sokszor fáj a fejem, és ilyenkor mindig segített a gyógyszer. Most viszont nagyon fáj, és arra gondoltam vízben oldanám fel a tablettát, és azt küldeném le. Veszítene így a hatásából?jún. 19. 10:22
1/9 anonim válasza:
Gyogyszere válogatja. Ráadásul olyan is van amelyik feloldva egészen másutt fejti ki a hatását mint tablettaként. Akár marhatja is a torkodat. Kérdezz rá orvosnál, gyogyszerésznél (szoval aki tudja miröl van szo).
2/9 anonim válasza:
Miért nem rágod össze? Fájdalomcsillapítók hatnak összerágva is. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
3/9 anonim válasza:
Egyébként orvosoddal irass fel flector port. Azt vízben kell feloldani.
4/9 A kérdező kommentje:
1: rendben, köszönöm! :)
jún. 19. 10:35
5/9 A kérdező kommentje:
2: mert elviselhetetlen az íze, és órákíg ott marad a számba :(
jún. 19. 10:35
6/9 A kérdező kommentje:
Mi az a flector por?
jún. 19. 10:36
7/9 anonim válasza:
#6 Diklofenák tartalmú fájdalomcsillapító. Erős nagyon, nekem a legdurvább fájdalmakat is elmulasztotta.
De ha a rossz ízzel van a probléma miért nem egy kanál mézzel rágod össze? Vagy egyél rá valami édeset.
8/9 A kérdező kommentje:
7: ez nagyon jól hangzik, amugy is akartam egy erősebb gyógyszert mert menstruációkor nagyon görcsölök, ez arra is jó?
Uuuu amugy erre nem is gondoltam, ki próbálom akkor így! :)
jún. 19. 10:41
9/9 Ypszilon1980 válasza:
Van több por állagú, vízben oldható gyógyszer is, inkább olyat vegyél vagy irass fel. Nem mindegyiket lehet feloldani vízben, nem biztos, hogy a hatása ugyanolyan lesz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!