Helo! Mi van akkor, ha egy olyan gyógyszert, mit szájon át kéne bevenni, beinjekciózok magamnak? Porrá töröm a gyógyszert, feloldom vízben, és beadom a vénámba. Lehet bármi komolyabb bajom tőle?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 10:51
1/8 anonim válasza:
Csak annyi,hogy esetleg meghalhatsz,de érdemes beszúrni,legalább nem kell nyelned egy nagyot.
2/8 anonim válasza:
Majd írd meg az eredményt. Ha tudod...
3/8 anonim válasza:
Mivel a hatóanyagon kívül más segéd és hordozóanyagokat is tartalmaz, így nem ajánlom. Ezek egy része ráadásul vízben oldhatatlan.
A sterilitásról nem is beszélve.
4/8 anonim válasza:
remélem nem csapvízben akarod beadni magadnak :O :D
De ám írd meg, ha kipróbáltad
5/8 anonim válasza:
Megvagy még, vagy beadtad az anyagot? :D
6/8 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam ki, mert mindenhol azt írják, hogy azonnal meghalok. Szerintem ez hülyeség, mert a drogosok is sima csapvízben feloldott porokkal lövik magukat, és nem halnak meg, semmi bajuk se lesz...
2013. szept. 13. 16:09
7/8 anonim válasza:
Az, hogy a drogosok nem halnak meg, így ebben a formában azért nem igaz.
De fehér por és fehér por között is van különbség. Gondolom ezzel is tisztában vagy. A porcukor és a liszt is fehér por. Ami nem rossz párhuzam. A drog, ha eltekintünk a szennyezésektől, kizárólag vízoldékony anyagokból áll. A tabletta formájú gyógyszerekben viszont tipikusan van keményítő. Ami azért nem mutat túl jól az ereidben.
8/8 A kérdező kommentje:
:( Értem, köszi a válaszokat.
2013. szept. 13. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!