Mildred kérdése:
Szabálytalan szívritmust jelzett ki a vérnyomásmérő,tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szorongok és pánikolok,ami miatt voltam ügyeleten és kórházban is, 2 EKG készült nem mondtak semmit,nincs rajta eltérés csak tachycardya magas pulzus, a kórházba kerülés napon többször is jelzett a vérnyomásmérő,nem tudom miért,azóta nem . Viszont ma délután megint ,a pulzusom 105 volt mert izgultam nem tudom számít e ?2024. jún. 17. 19:07
1/4 A kérdező kommentje:
Omron m2 inteligense vérnyomásmérő
2024. jún. 17. 19:09
3/4 anonim válasza:
Szamit. ES az is szamit, ha sokat méregeted, és azon izgulsz, hogy magas-e, és aztán megint megméred, és még magasabb lesz, és emiatt megint megméred és ... ördögi kör.
Szorongás és pánik is simán okozhatja, legalábbis nálam ez volt. Ettől függetlenül, ha sokszor elöfordul, érdemes orvossal egyeztetni, és akár egy Holter vizsgálattal megnézni egy teljes nap, hogy nincs-e gond
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Ha az EKG nem mutatott eltérést, akkor nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!