2,5 éves fiamnál szívzörejt talált. EKG-n ezek az eredmények: kp állású R tengely, frekvencia 104/min. Sin. Rithm. PQ:0,10 QRS:0, 08 QT:0,28 QTc:0,36 praecordialis elvezetések alapján jelzett bal kamra hypertrophia. Valaki érti ezt?
Az értékhez annyira nem értek, de jónak tűnik. A 104-es freki azért van mert kicsi és nekik gyorsabban ver a szívük.
A többi hullámnak nem tudom a gyerek értékét ezért nem tudom, hogy jó vagy sem(valószínűleg nem, ha ekg-t kellett csináltatni), de a bal kamra hyperthrophia azt jelenti, hogy megnőtt a tömege. Ami nem jó, mert ugyanannak az érhálózatnak kell nagyobb mennyiségű izomzatot ellátni.
Egy gyermek kardiológus többet tud mondani erről.
Ezért mondtam, hogy forduljon az orvoshoz, a sok hülye meg itt felelőtlenül baromkodik!
Normális ember az ilyet elküldi a viharba, nem pedig válaszol is még rá!
A legnormálisabb pedig felhomályosítja, hogy anya létére illene annyit tudni, hogy nem a gyakorin kérdezget felelősségteljes dolgokat!
De hát mansapság ez van, ilyen anyák vannak, és ilyen idióta emberek, akik belemennek ezekbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!