140 kilósan állómunkát végzek, mit tudok tenni a lábfájdalom ellen?
140 kiló vagyok és 12 órás műszakban vagyok állómunkára kényszerülve.
A talpam ás a bokám ami nagyon nagyon fáj, de már pár óra után, így kész szenvedés a 12 óra, aztán másnap újra...
140 kiló vagyok, tudom fogyjak le és kevésbé fog fájni.
Kösz, de ez most nem segít...
A hozzám hasonló súlyú vagy csak állómunkát végzőktől kérdezném elsősorban, hogy van-e valami tipp, okosság, hogy legalább csak fele ennyire fájjon a talpam.
Próbáltam már többféle talpbetétet, puhát, gumisat, még 5 ezer forintos fizikai munkához gyártott scholl betétet is, de hasztalanul.
Ja munkavédelmi cipőt kell hordanom és nincs lúdtalpam, ez még fontos infó.
Köszi!
Kérdező, vegyél jó talpbetét3t, és fogyj le.
És legfőképp valámit kezdj a lelkivilágoddal, mert ramaty állapotban van.
"És legfőképp valámit kezdj a lelkivilágoddal, mert ramaty állapotban van."
Az én lelki világom tökéletes mindaddig amíg totál hülye emberekkel nem találkozom, akik leírt mondatokat sem képesek értelmezni.
De nyugodj meg, nem vagytok egyedül, mert egy egész tiktokon nevelkedett generáció totális sötétségben van agyilag.
Itt hisztériázol, de minden rendben van mentálisan, ugye?
Ezt a tiktokos marhaságot honnan veszed? Az a tizen- és huszonévesek bulija, valamit nagyon benéztél.
A srác, aki segített neked, egyvalamit hagyott ki: hogy az erős fogyása óta mennyivel jobban érzi magát fizikálisan és - kapaszkodj meg - mentálisan is.
Pont erről beszélek, hogy nem tudsz szöveget értelmezni.
Képzeld el, nem hagyta ki, hogy mióta lefogyott nem fáj a lába.
Nahát! Minden rendben haver? Biztosan neked itt kellene okoskodnod?
A másik, hogy már sokadszor jelezném nektek kedves fogyatékosok, hogy a fogyás MOST nem segít!
MOST!!! MOST!! MOST!!!
Sikerült felfogni?????????
Faszikám.... én akkor nevelkedtem amikor még színes tv sem volt, nemhogy tiktok.
Ami viszont volt az a fizika. Az még most is ugyanaz. A fizika meg nem hazudik. A gravitáció jobban húzza a hombár testedet mint a vékonyabbakét. Ezt a súlyt pedig a lábaidnak, izületeidnek kell elviselnie. Nem lehet mindenféle betétekkel csökkenteni a súlyt, csak maximum máshogy eloszlatni. De ez sem túl hatékony dolog, mert ugyanakkora felületen kell eloszlatni.
Kétféle megoldás létezik arra hogy a súlyod ne nyomja a lábaidat és ne okozzon tüneteket:
- csökkented a súlyt. Értsd: lefogysz
- vagy megtanulsz levitálni.
Meg még az van amit korábban írtak, hogy viszel valami ülőkét.
Hidd el ha lenne valami más megoldás, akkor már írtuk volna.
Apafej!, hiába bömbölöd, hogy most (MOST, MOST!) nem segít a fogyás. Mindenki tisztában van vele, hogy az egy hosszú folyamat.
Valaki célzott erre már, hogy ezt a folyamatot jó lenne elkezdened, mert sosem lesz vége. Akkor sem, ha az állómunkad már rég végetért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!