Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az ilyen pedofilok mit gondolh...

Az ilyen pedofilok mit gondolhatnak erről?

Figyelt kérdés
Az olyan pedofilokra gondolok, akik nem bántanának gyereket. Vajon mit gondolhatnak, amikor hallják, hogy valaki azt mondja a másiknak, hogy úgy lehet boldog ha önmagát adja, nem adjon a társadalom véleményére? Ilyenkor vajon mi játszódhat le a fejükben? Én maga szenbeni utálatra és zaklatottságra tippelek.

2024. jún. 15. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az "onmagad add" tanacs addig ervenyes, amig masoknak nem artasz vele.
2024. jún. 15. 13:01
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Oké, de ilyenkor biztos lezajlik valami a fejükben. Szerintem.
2024. jún. 15. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy "Ez az "onmagad add" tanacs addig ervenyes, amig masoknak nem artasz vele."
2024. jún. 15. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 De idegességet, frusztrációt nem érezhetnek tőle szerinted?
2024. jún. 15. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

De, valószínű. A ki nem élt késztetés okozhat ilyet.

De nem mindenki reagálja le azonos módon. Mint ahogy a normális szexualitásnál sem. Tehát így, hogy "a pedofilok ...", így nem sok értelme van a kérdésnek szerintem.

2024. jún. 15. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Nem, tudom, kérdezd meg egytől. Talán nem olyan ostoba, hogy ne tudja, a társadalom véleménye, és hogy valakit fizikailag bántok, az két különböző dolog.

De egyébként, ja, a társadalomnak fel kellene nőni oda, hogy az ilyen emberek felé ne megvetéssel éljenek, hanem segíteni próbáljanak. Sokkal jobb, ha tudod valakiről, hogy pedofil, de terápiát követ, minthogy el kell rejtenie ezt, és sosem tudhatod, aki szembejön veled, akire a gyerekedet rábízod, ne lenne pedofil, aki, legalábbis addig, nem bántott senkit.

2024. jún. 15. 13:23
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 Esetleg mit gondolsz nem normálisnak ilyen esetben? Pl. önsajnáltatás?
2024. jún. 15. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

Nekem az a véleményem, hogyha elhatározta,hogy magában tartja,és nem bánt gyereket,akkor ne mondja el senkinek. Soha.

Ne nézzen videókat/képeket, ne töltsön le semmit a netről,és ne is töltsön fel semmit.

Akkor talán...talán valamennyire normális életet élhet a társadalomban.

Ez elhatározás kérdése.

Az,hogy közben mi zajlik benne,az meg marad az ő ügye.

2024. jún. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!