Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha apukámat tüdőszűrés után...

Ha apukámat tüdőszűrés után levélben megint beidézték, tuti rákra gondolhatunk?

Figyelt kérdés
nagyon aggódunk:(((((

2015. márc. 1. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a tudoszures csak ugy az egy-ket evi "kotelezo" vizsgalat volt, akkor nincs ok aggodalomra szerinte. Ha pedig valamilyen panasz miatt ment tudoszuresre, akkor sem kell a legrosszabra gondolni.
2015. márc. 1. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A férjem is visszahivták,és elküldték mri-re,nagyon féltünk,aztán semmi gond nem volt,valami régi betegség látszódott.Azért is visszahivhatják,mert nem sikerült a felvétel stb.
2015. márc. 1. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem rendszeresen visszahívnak, egy régebbi tüdő és mellhártya gyulladás nyomai miatt. Nyugi, meg fogják vizsgálni, nemcsak egy felvételt csinálnak, és kiderül, hogy semmi baja. Lehet filmhiba is. Ha meg mégis találnak valami eltérést, akkor gyógyítani fogják. Ne idegeskedjetek előre.
2015. márc. 1. 19:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Sima évi (kötelező) vizsgálat volt..Kapott levelet,hogy jelenjen meg kiegészítő vizsgálatokat csinálnak..vagy valami hasonló..sajnos dohányzik,45 éves..nagyon félünk:(((
2015. márc. 1. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer azert hivtak vissza mert elromlott gep. Mint kesobb kiderult semmi nem latszott az elso felvetelen.

Faternak gyerekkoraban volt egy komoly tudogyulladasa. Ennek nyomait mindig "felfedezik".

2015. márc. 1. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell a legrosszabbra gondolni, 1000 meg egy oka lehetett annak, hogy visszahívták. Mindenesetre ez egy jó alkalom arra, hogy észbekapjon és letegye a cigit.
2015. márc. 1. 22:53
 7/7 szamo77db ***** válasza:
Engem egy kórházi befekvés alkalmával röntgeneztek meg, ez ilyenkor kötelező. Nem túl sok idő múlva jött egy nővér, hogy menjek vissza a röntgenbe. Nagyon megijedtem, hogy találtak a tüdőmön valamit. Végül kiderült, hogy az előző felvételkor fényt kapott a film és ezért kell egy új felvételt csinálni. Ne gondoljatok azonnal a legrosszabbra! Tudom, mondani könnyű. Remélem, nem lesz semmi baj apukáddal!
2015. márc. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!