Melyik kórházra gondolhatok?
Figyelt kérdés
A belvárosban található, nagyon hosszú lépcső vezet oda a bejárathoz. Mire felértem, azt hittem h kiköpöm a belem.
Sok ott a galamb, meg a galamb kaki.
Ahogy bemész a kórházba, egészen szűk folyosók vezetnek a rendelőkhöz. Nem hiszem hogy azóta felújították. Alig van ott ablak és gyenge a megvilágítás. MR vizsgálatot is végeznek ott.
2021. aug. 12. 11:59
1/14 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó.
2/14 anonim válasza:
Melyik városban található?
De egyébként most ez egy találós kérdés??
4/14 A kérdező kommentje:
Ha belváros akkor vajon melyik város lehet...?
2021. aug. 12. 13:23
5/14 anonim válasza:
Akármelyik. Amelyik városban én élek, annak is van belvárosa. Csak te vagy ilyen budapestsoviniszta.
6/14 anonim válasza:
Bármelyik város lehet.
Sőt elárulom neked, hogy a történelmi belváros mellett megyek minden na munkába.
És nem Pesten dolgozom.
7/14 anonim válasza:
" Ha belváros akkor vajon melyik város lehet...?"
Tudod,te agytröszt,nem csak egy városban van belváros...szóval ne játszd már itt a hülyét.
8/14 anonim válasza:
Nem játssza...ez mélyről jön... 😁
9/14 anonim válasza:
Ilyenkor azért sajnálom, hogy a kérdező kommentjét nem lehet értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!