Mi lehet a bajom? Mire gondolhatott az orvos?
25 éves lány vagyok. Az orvoshoz bal oldali zsibbadással, fájdalommal mentem. A bal lábam fájt nagyon, minden bekezdés és előzmény nélkül, sokszor ráállni se tudtam, főleg a lábfejem és terjedt a térdemig. A bal kezem is zsiborgott, valamint az arcom bal fele.
Beutalót kaptam a kardiológiára, koponya MR-re és a nyaki erek ultrahangjára. Kérdezni nem volt alkalmam.
Ezeket végigjárom, de kíváncsi vagyok, ha vkinek volt hasonló panasza, esete, hogy mi lehet ez, a beutalók alapján?
A szívemmel sose volt gond, ezt mondtam is az orvosnak, a vérnyomásom is állandóan alacsony, műtét előtt, stresszhelyzetben volt 110/70, ez volt a legmagasabb, általában 80-90/50-60. Mégis kaptam beutalót a kardiológiára.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Errendszeri problema, amit kivalthat egy er elzarodasa, vagy meszesedese is.
Altalaban a nyaki csigolyaknal szoktak ezek elofordulni,mit meszesedes, de lehet mashol is az elzarodas, de a zsibbadas tunete a "jelzes", ami aztan mar fajdalommal is jarhat, mint irtad is.
A kezedet probald meg masszirozni, de felfele dorzsold a sziv iranyaba, hogy segits a vernek, hogy vissza jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!