Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon stresszes vagyok nem...

Nagyon stresszes vagyok nem tudom mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon megvagyok réműlve.. több mint 2 hete kijött a kezemre egy barnás pigmentfolt szerű valami..mintha a szélében egy kis csípés lenne miután észre vettem rá 2 napra ra feljebb is kezdett pár kis rózsaszín pötty lenni ami egyre erősödött pirosas barnás színe lett, de nem az a rikítós.. mentem bórgyógyászhoz aki szerint csípés, adott gyógyszert krémet, de mintha erősebb lett volna a krémtől így nem használtam.. olyan mintha kis elmosódott véraláfutásos pöttyök lennének egybe a lenti mintha egy elmosódott pigmentfoltban lenne egy pötty… hát néztem az interneten mi lehet…. A legrosszabbakat írták.. leukémia stb.. hát nagyon megrémültem mert egy éve egy fiatal lány leukémiás lett a faluban, s bevérzések voltak a bőrén… nagyon ideges lettem elmentem teljes vérképet csináltatni ahol minden eredményem jó csak a homa indexem meg a glukóz kicsit magas. De még mindig nem nyugodtam meg mert nem múlik a kezemről.. ideges vagyok enni alig tudok.. holnap megyek másik bőrgyógyászhoz.. de annyira ideges vagyok hogy mi ez, nem tudok másra gondolni.. ha valami komolyabb baj lenne, azt látnánk a teljes vérképen ugye?
2024. jún. 14. 12:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2024. jún. 14. 14:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Ez a 2

Az alsót először csak úgy észrevettem.. a fenti az lassan kezdett kifele jönni, full lapos

2024. jún. 14. 14:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt mondják inzulinrezisztencia miatt is lehetnek ilyen barnás foltok, mondjuk a fenti kicsit pirosas barnas.. mert az eredmenyemen a homa idexem es a glukoz volt nagyobb mint kellene
2024. jún. 14. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Akár az is lehet. [link]

A leleteddel menj el diabetológushoz, mert az IR-t kezelni kell.

Mennyi a Homa és a 0-ás és 120-as cukor és inzulin?

2024. jún. 14. 18:07
 15/16 A kérdező kommentje:
A homa indexem volt 3.06 a glukoz 107 a tobbi eredmeny jo volt. Amugy a parom mutatta hogy neki is lett ma egy olyan folt mint nekem az also
2024. jún. 14. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ő is inzulinrezisztens? Együtt laktok? Mert ha igen, akkor lehet csípés ugyanattól a rovartól.
2024. jún. 14. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!