Nagyon stresszes vagyok nem tudom mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon megvagyok réműlve.. több mint 2 hete kijött a kezemre egy barnás pigmentfolt szerű valami..mintha a szélében egy kis csípés lenne miután észre vettem rá 2 napra ra feljebb is kezdett pár kis rózsaszín pötty lenni ami egyre erősödött pirosas barnás színe lett, de nem az a rikítós.. mentem bórgyógyászhoz aki szerint csípés, adott gyógyszert krémet, de mintha erősebb lett volna a krémtől így nem használtam.. olyan mintha kis elmosódott véraláfutásos pöttyök lennének egybe a lenti mintha egy elmosódott pigmentfoltban lenne egy pötty… hát néztem az interneten mi lehet…. A legrosszabbakat írták.. leukémia stb.. hát nagyon megrémültem mert egy éve egy fiatal lány leukémiás lett a faluban, s bevérzések voltak a bőrén… nagyon ideges lettem elmentem teljes vérképet csináltatni ahol minden eredményem jó csak a homa indexem meg a glukóz kicsit magas. De még mindig nem nyugodtam meg mert nem múlik a kezemről.. ideges vagyok enni alig tudok.. holnap megyek másik bőrgyógyászhoz.. de annyira ideges vagyok hogy mi ez, nem tudok másra gondolni.. ha valami komolyabb baj lenne, azt látnánk a teljes vérképen ugye?2024. jún. 14. 12:55
1/16 A kérdező kommentje:
Kérek szépen mindenkit ne kacagjon ki.. kicsit hipochonder vagyok nagyon rossz ez
2024. jún. 14. 12:55
2/16 anonim válasza:
Tudatos életet ajánlok, akkor ezeknek a kockázata minimálisra csökken...
Próbáld helyén kezelni a dolgokat. Látatlanban megmondani, mi az, nem feltétlen megoldható.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom de azt hittem megnyugszom ha csináltatok egy teljes vérképet… de nem tudok mert sem a háziorvos sem a bőrgyógyász nem tudja mi ez… holnap megyek egy másikhoz mert az első nem nagyon vizsgálta meg csak rá nézett s kinyögte h csípés
2024. jún. 14. 13:03
4/16 A kérdező kommentje:
A fehérvérsejt számom 5.97 az 4-10ig normális, a vörösvérsejtem az 4.4 és 3.8-5.1 ig normál. Minden értékem a normál értéknél pont középen van
2024. jún. 14. 13:07
5/16 A kérdező kommentje:
De nagyon aggaszt mitől lehet ez nekem
2024. jún. 14. 13:09
6/16 anonim válasza:
Nem kicsit vagy hipochonder! Pszichiáterhez menj a 2. bőrgyógyász után. Biztos, hogy semmi komoly. Tegyél már fel ide képet, hadd lássuk.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell képet tenni
2024. jún. 14. 13:29
8/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hipochonder vagyok belátom. De elnyomtam.. lekuzdottem, viszont mamamnak par eve melldaganatja lett, nagyon csúnya betegség újra eljőjött nálam a hipochonderség..:( rettegek
2024. jún. 14. 13:30
9/16 anonim válasza:
Menjél pszichológushoz. Képet a kepkuldes.hu-ra lehet feltölteni, és azt belinkelni.
10/16 A kérdező kommentje:
Menni fogok es tényleg sajnálom, biztos gondolják, hogy ennek a hülyének nincs jobb dolga… de szörnyű érzés ez.. mikor alapból megvan a hipochondria nehezen túl jutottam rajta de újra előjött.. rettegek szó szerint az agyam máson nem jár… tegnap a nyirokcsomóim tapogattam, a mellemet..
2024. jún. 14. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!