Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pótoltatnátok a hátsó fogatoka...

Pótoltatnátok a hátsó fogatokat, ami nem látszik, ha nagyon sok elmenne rá a félretett pénzetekből?

Figyelt kérdés

2 millió forintom van félretéve, 24 éves vagyok, és úgy alakult, hogy ki kellett húzni két hátsó fogamat. A hetest és a hatost egymás mellett. Nem hanyagságból, többszöri gyökérkezelések után adtuk fel. Az egészre 800 000 Ft rámenne. Implantátum+korona. Mindenképp implantátumot akarok, ha már pótoltatom. Van értelme ennyi pénzt kiadni rá?

Nagyon sajnálom a pénzem, de rettentően megvisel lelkileg, hogy nincs ott fogam.

2024. jún. 10. 22:24
1 2
 11/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem nem kell pótolni, de ugye nem én döntök, 2 fogért meg drága.
2024. jún. 11. 07:15
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Drága, az eredmény bizonytalan és még ha jó is lesz, nem örök, talán 15-20 év. És akkor ott állsz majd megint fog nélkül 40 évesen, csak 2 millió Ft-tal szegényebben. Lehet enni az 5-össel is, a másik oldalon meg főleg.
2024. jún. 11. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha nem okoz problémát, hogy nincs ott fog, akkor dehogyis pótoltatnám. Látja valaki? Nem.

Biztosan nem nulláznám ki magam két, hiányzó HÁTSÓ fog miatt, mert ha arra ellövöd a megtakarítást, és aztán sos-ben kéne valmi fontosra, akkor hiába van két szép új fogad, hogyha pl nem marad pénzed másra.

2024. jún. 12. 10:23
 14/19 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, látom jól lepontozott a sok fogatlan igénytelen. Merthogy igenis igénytelenség fog nélkül létezni, de egy 24 éves fiatal embernek meg pláne. Szerintem. Nem tudom kérdező nő vagy, vagy férfi, de ha ezt meglátják, szerintem sokan sarkon fordulnak inkább. Én nem tudnék fog nélkül élni, de olyannal sem együttlenni aki fogatlan. Szerencsére nekem van rá keretem, de ha nem lenne, még akár hitelből is pótoltatnám a fogakat, minthogy fog nélkül legyek. Hozzáteszem 42 éves vagyok, és minden fogam saját, és egészséges.
2024. jún. 12. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:

14.

Igen, meg az is mondjon le, akinek kihúzták a bölcsességfogait, mert fogatlan. Könnyen beszél az, akinek nincs problémája a fogaival, ez viszont - lehet most újat mondok neked - nem csak a fogmosás függvénye, hanem genetika is.Akinek meg van, annak lehet, hogy ez már egy végtelen történet marad, mert egy implantátumot végigjátszani 1 év.

2024. jún. 12. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nekem nincs problémám. 3 havonta kell fogászatra járnom, mert hajlamos vagyok a fogágybetegségre a dokim szerint. De igenis figyelek, vigyázok a fogaimra. De szerintem 24 évesen fog nélkül lenni az tényleg durva. És nem a bölcsességfogakról beszélek.
2024. jún. 12. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Van, akinek 40 éves korára kihullik (vagy ki kell venni) az összeset. Egyszerűen kilazulnak, bármit is csinál. Akár itt is lehet ilyesmiről szól. Mennyibe is lenne végignyomni implanttal? És ők akkor most igénytelenek?

2024. jún. 12. 18:31
 18/19 A kérdező kommentje:
#16 mondjuk nem látni, mert 6-os és 7-es fogak, tehát külsőre nem igénytelen, hanem maga a tudat zavar, meg érzem rágásnál, hogy azon az oldalon nem olyan hatékony.
2024. jún. 12. 18:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként ha az implantot befogadja a szervezeted, az halálodig ott fog maradni. Körbenövi a csont. A korona mehet tönkre esetleg, de azt is elég általában 20 évente cserélni.
2024. jún. 12. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!