Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pótoltatnátok a hátsó fogatoka...

Pótoltatnátok a hátsó fogatokat, ami nem látszik, ha nagyon sok elmenne rá a félretett pénzetekből?

Figyelt kérdés

2 millió forintom van félretéve, 24 éves vagyok, és úgy alakult, hogy ki kellett húzni két hátsó fogamat. A hetest és a hatost egymás mellett. Nem hanyagságból, többszöri gyökérkezelések után adtuk fel. Az egészre 800 000 Ft rámenne. Implantátum+korona. Mindenképp implantátumot akarok, ha már pótoltatom. Van értelme ennyi pénzt kiadni rá?

Nagyon sajnálom a pénzem, de rettentően megvisel lelkileg, hogy nincs ott fogam.

2024. jún. 10. 22:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha az anyuka odafigyel a terhesség előtti/alatti életvitelre, azzal megalapozhatja a gyermeke jövőbeni egészségügyi állapotát.
2024. jún. 10. 22:26
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes és a fogaim is egészségesek ezt a kettőt leszámítva. Vagy rossz helyre írtad?
2024. jún. 10. 22:27
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Én nem pótolnám őket. Nekem a jobb felső 5-ös hiányzik, de nem csináltatom meg, mert annyira nem tartom vészesnek, hogy nincs meg. Szerintem kár ennyi pénzt kiadni érte. 38/F
2024. jún. 10. 22:29
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Úgy értem, ha anyukád odafigyelt az életvitelére a terhessége alatt, azzal megalapozta a jövőbeni egészségi állapotodat, beleértve a fogak állapotát is.
2024. jún. 10. 22:29
 5/19 anonim ***** válasza:
Egyet talán pótoltatnék, ha nem viselne meg nagyon anyagilag.
2024. jún. 10. 22:41
 6/19 anonim ***** válasza:
46%
Persze. Nem tudnék fog nélkül élni, pláne ilyen fiatal kortól kezdve.
2024. jún. 10. 22:47
 7/19 anonim ***** válasza:
2024. jún. 10. 23:01
 8/19 A kérdező kommentje:
#4 az átlaghoz képest nagyon jó a fogaim állapota. Egyik másikba belefúrni sem kellett; anyukám meg biztos figyelt rám, hisz maga is orvos. Ez a 2 fogam valamiért kakukktojás.
2024. jún. 11. 00:31
 9/19 A kérdező kommentje:
Olyan értelemben nem visel meg anyagilag, hogy a pénzemet pont “vészhelyzetre” raktam félre, pl eü gondok, vagy tönkremegy valami a saját lakásomban, de azért mégis fáj az összeg. De a lelkemnek jobban az, hogy nincs ott fogam, szóval szerintem megcsináltatom. Azért még írhattok.
2024. jún. 11. 00:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Prioritások kérdező, neked kell úgy élned hogy az örömet okozzon neked.
2024. jún. 11. 01:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!