A tüdőmbe kerűlhetett a gyógyszer? Kérem valaki nyugtasson meg... 16/l
Sziasztok, az elobb vettem be a mensi gyogyszeremet, es nekem nehezen megy a lenyelese, mert nem szeretem az izet es tul nagy...en algoflex m-et szedek, es a rozsaszint sokkal nehezebb volt most lenyelnem. Nem is tudtam, sokadik probalkozas utab sikerult, de ugy hogy kkzben oklendeztem, de meg is lenyeltem valahogy. És ugy erezten, hogy felre nyelhettem a gyogyszert a tudombe, vagy esetleg megakadhatott ott valahol, mivel azota is erzek valami nehezkes erzest a nyelocsovembe, vagy nemtudom...
Probaltam kohogni, de sajnos nem valtozott semmi. Ittam is ra vizet hatha az a problema, de ugyanolyan erzes van ott, mintha nem nyeltem volna le, csak megallt egy szakaszon. Meg ettem is ra, az se segitett.
Olvastam neten oldalakat, hogy milyen tunetekkel jar az ha felrenyelek valamit, de nem igazan igaz egyik se ram.
Es most nagyon aggodok es felek, mit tegyek? Kerlek segitsetek, ugye nem kell megmuteni?...
Es elnezest az ekezethiany miatt, csak gyorsan ki akarom irni a kerdest mert annyira felek...
Persze! Próbáld ki, hogy amikor ugrálsz, zörög-e?
Ha a tüdődbe ment volna butus kislány, akkor fuldokolnál, írni nem tudnál. Már a légcsövedbe keveredett portól is köhögsz 😒 Egyszerűen megnyomta a nyelőcsöved a gyógyszer.
Biztosan nincs a tüdődben, csak kicsit felsértette a nyelőcsöved vagy ilyesmi.
Egy tipp: algoflex M helyett vegyél Algoflex rapidot és valamilyen drotaverin tablettát (Drotaverin-Chinoin vagy no-spa). 1 db algoflex rapid és 2 db no-spa felel meg egy adag algoflex m-nek, ha jól emlékszem, de azért ellenőrizd az adagolást. Nem csak könnyebb lenyelni, olcsóbban is jössz ki egy adagra számolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!