A gyógyszerek mellékhatásai mikor jelentkeznek? (antibiotikum)
Figyelt kérdés
máj. 28. 19:47
3/5 Sznfctm válasza:
Ha hasmenésre gondolsz, az attól is függ, mennyire erős a bélflórád, illetve mit szedsz arra, hogy fenntartsd. Pl nekem 3 hét antibiotikum és mellette normaflor hatására közben nem volt semmi gondom. Aztán a kúra vége után 1 hét kellett, hogy kontaminálódjon a vékonybelem, és utána lettem csak igazán rosszul. Úgyhogy fontos, hogy valami tényleg hasznosat szedj mellé (több törzset tartalmazó probiotikum, tehát NEM normaflor, + enterol akár).
Ha más mellékhatásokra gondolsz, az szerintem érzékenység függvénye is. Ha érzékeny vagy a hatóanyagra, akkor kis adagtól is lesznek már tüneteid. Ha nem kimondottan, akkor lehet, hogy még jelentkezhet valami, ahogy halmozódik a szervezetedben a cucc.
5/5 anonim válasza:
Vagy azonnal, vagy később, vagy soha. Utóbbi a legesélyesebb. Ha mellékhatások mindig jelentkeznének, már nem mellékhatások volnának, hanem fő hatások és nem ment volna át a vizsgán a gyógyszer. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!