Zsibbadás 2 napja, stressz, mellkasi nyomás, félelem SM-től?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, nagyon stresszes időszakban. Péntek este nyomott a mellkasomnál, ha stresszelek, szokott ilyen tünetem lenni, de ami furcsa, hogy ez elmúlt szombat éjszaka, viszont tegnap egész nap enyhén zsibbadt a bal karom könyöktől lefele, tegnap este óta a bal lábam is. A karom furcsa volt kicsit a mellkasnyomás érzéskor is. A háziorvos csak jövő héten lesz. Aludni is nagyon rosszul tudok, max 5 órákat hétvége óta. A zsibbadás miatt nagyon félek az SM-től.2024. jún. 3. 07:50
1/2 A kérdező kommentje:
Vasat tegnap óta elkezdtem szedni, arra is gondoltam, hogy vashiányos vagyok, szokott ezzel gondom lenni, illetve elkezdtem magnéziumot is szedni.
2024. jún. 3. 07:55
2/2 anonim válasza:
A zsibbadás alacsony vérnyomásra is utalhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!