Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig szomjas?...

Miért vagyok mindig szomjas? többi lent

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és szinte állandóan szomjas vagyok. Napi 3l vizet megiszok télen. Nyáron 4l. Ez egészséges vagy már nem? Nem vagyok se vékony se kövér. Kondizok.

ma 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig így volt vagy csak mostanában lett így?
ma 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A 3 liter nem extrém sok, nyári kánikulában kondizás mellett a 4 se. Elmehetsz a biztonság kedvéért vérukrot nézetni.
ma 20:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Mar kb 1-2 éve hogy sokat iszok. Mármint annyit amit leírtam.
ma 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Vércukor probléma okozhat ilyen, persze lehet simán attól is hogy változik a szervezeted, ahogy nősz, idősödsz.
ma 20:31
 5/9 anonim válasza:
Lehet hogy olajos vagy sós kajákat eszel
ma 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Még egy szavazat a vércukor problémára, de persze lehet, hogy semmi komoly baj nincs. Nyáron van, hogy én is megiszok 4 liter vizet, olyankor kell is, télen maximum 2 liter.

Azért nézess egy vércukrot.

ma 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

3-4 liter víz lenne az ideális naponta.

Nem szedsz valamilyen multivitamint? Nekem az szokott ilyen mértékű szomjúságot okozni.

A kondizás mellett mondjuk nem csoda, hogy sokat iszol, hiszen intenzíven izzadsz is.

ma 21:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Cinket szedek, C vitamint, D vitamint.
ma 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:

átalgos 3-4 liter, én van h edzés mellé megiszok 4litert (4-5ora)

de ha tényleg folyton szomjas vagy és nem csak tudatosan hidratálod magad érdemes lenne megnézni

cukorbetegség?

máj probléma?

elektrolit szint/ so ?

hormon szint?

ma 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!