Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Iszom, iszom, de mindig...

Iszom, iszom, de mindig szomjas maradok. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Biztos, hogy egészséges vagyok, mert nemrég voltam más miatt teljes kivizsgáláson. Teljes vérkép rendben, veséim rendben, cukorbetegség kizárva.

Az ásványvízzel lehet probléma, vagy valamilyen tápanyag hiány?

2011. márc. 7. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
talán a só.Nem csökkentett Na-tartalmú sót fogyasztasz?
2011. márc. 7. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az ásványvizektől mindig szomjan akartam halni. Le is szoktam róluk.
2011. márc. 7. 23:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, sima konyhasó van itthon.

Leginkább ásványvizet iszom, de nem normális, hogy másfél liter után is szomjas vagyok...

2011. márc. 7. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Másfél liter, de mennyi idő alatt? Egy nap vagy egy óra? Ez nagyon fontos tényező.
2011. márc. 7. 23:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Naponta kb két litert iszom (50 kg vagyok), de már próbáltam, hogy rövid időn belül nagyobb mennyiséget iszom.

Egyedül a citromos víz, ami segít átmenetileg.

Dohányzom, tudom, hogy attól száradok, de ennyire??

A lakásban sincs túl meleg, talán 20 fok lehet.

Vizet se ürítek többet, mint ami indokolt lenne. (Nem mértem le, saccra :))

Az étkezésem is rendben van, igyekszem egészségesen és változatosan táplálkozni, szinte minden van az étrendemben.

Már nincs ötletem, mi bajom lehet. A cukorbetegség illene erre, de három hete teljesen rendben volt a véreredményem, kétlem, hogy azóta kialakult volna rendellenesség.

2011. márc. 8. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Amig naponta 2-2.5 l. folyadekot elfogyasztasz, addig nem kell betegsegre gondolni, mivel ez normalis.
2011. márc. 8. 06:46
 7/8 anonim ***** válasza:
ez velem is sokszor előfordul,valószínű lehet belső láztól vagy elözö napokban kevés folyadékbeviteltől,fűszeressebb nehezebb étel fogyasztásakor....de ha iszol eleget és ilyet érzel ne agódj...
2011. márc. 8. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem jó a sóösszetétele az ásványvizednek, igyál másfajtát vagy egyél valami sósat
2011. márc. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!