Másnak is lázas mostanában a középiskolás korú gyereke? Milyen járvány lehet?
Mindkét gyerekem beteg, gimnazisták, egy iskolába járnak. Arra tudok tippelni, hogy ott kapták el. Az idősebbik kezdte szombaton, de még mindig lázas. Ma voltunk újra az orvosnál, széttárta a kezét, antibiotikumot írt. Egyelőre nem kezdte el szedni. Első körben, amikor hétfőn voltunk, akkor csak annyit mondott, hogy igyon sokat és pihenjen. Ezt megtette, de minden este visszalázasodik 39 fok körülire. A kisebbik ma lett lázas, pont olyan tünetekkel; mint a nagyobbik. Estére lett magas láza. Köhögnek jó csúnyán.
Akinek volt mostanában ilyen, meddig tart ez? A nagyobbikom már 5. napja lázas. Antibiotikumot nem szívesen szedetek velük bemondásra, hiába orvos írta. Nem csinált semmilyen vizsgálatot, nem volt vérvétel se.
Azért annyit tehetett volna az orvos, hogy megvizsgálja.
Más tünet nincs a köhögésen és a lázon kívül?
Velem egyszer volt olyan, hogy másfél hétig reggel lázas voltam, majdnem 39 fok körüli, bevettem egy lázcsillapítót levitte, estére megint lázas lettem, közben elkezdtem elég csúnyán köhögni, nehezen gyógyultam ki belőle. Szedtem antibiotikumot akkor kezdtem jobban lenni.
Az a baj a vérvétellel, hogy abból sajnos az nem derül ki, hogy vírusos vagy bakteriális fertőzésről van-e szó, vagyis én így tudom.
Jobbulást nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!