Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a belső...

Mit lehet tenni a belső remegés ellen?

Figyelt kérdés

Van amikor elmúlik egy időre de mindig visszajön van mikor napokon keresztül van és nem múlik el.

Miert van az hogy igy belsőleg remegek de külsőleg nem?Valaki tudja erre a választ csak mert én nem értem hogy ez miért van

jún. 3. 00:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy kicsit részletesebben le tudod írni? Hány éves vagy? Szedsz-e valamilyen gyógyszert? Hol van a remegés? Az hogy külsőleg nem, azt jelenti, hogy kívülről nem látszik?
jún. 3. 00:54
 2/11 A kérdező kommentje:
16 vagyok.Nem szedek gyógyszert.A lábamban szokott általában lenni de volt hogy a hasamnál is éreztem.Igen a külsőleg azt úgy értem ahogy leírtad.Egyébként lassan 1 éve van ez az egész.
jún. 3. 01:11
 3/11 anonim ***** válasza:
1# vagyok, próbálom elképzelni. Ez nyugalomban van? Ha mondjuk fekszel az ágyban akkor azt érzed, mintha az izmaid finoman összehúzódnak? Nem zsibbadást érzel.(?) Más is zavar? Gyengébbek a lábaid / kezeid?
jún. 3. 01:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Hat igen altalaban akkor van mikor igy fekszek es pihenek.De neha elojon suliba is de az eleg ritkan van.Hat igy remeg belulrol nek tudom hogy lehetne ezt jobban elmondani csal ugye ez nem latszik kivulrol csak belsoleg lehet erezni
jún. 3. 01:25
 5/11 anonim ***** válasza:
#1. Ha ilyen régóta van és zavar, akkor én a helyedben tennék egy kört a neurológiára.
jún. 3. 01:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Hat szerintem inkabb stressz all mogotte
jún. 3. 01:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem sokszor volt. Tehetetlenség miatt van, ez generálja a stresszt, egy ideig bírod de egyre több lesz mert nem oldod meg. Aztán van egy pont amikor már nem bírod, ilyenkor az érzékenyebbeknél pánikrohamok jelentkeznek, az erősebbeknél belső remegések, de ez is egyre rosszabb, a végén a kezed de főleg a lábad fog remegni, így távozik a felgyülemlett energia. Nem szabad megvárni míg betegség lesz belőle!

Megoldás: Sportolni, főleg kiütni, kifutni magadból a feszültséget (Üss vagy fuss!), művészetterápia (zene, tánc, rajz, festészet, bármi ami érdekel), megtanulni relaxálni, kirándulás mert a természet is egy jó nagy adag feszültséget le tud csapolni az emberből.

Mélylégzés, vízivás is segít a feszültség oldásában.

Stresszlabda/gumigyűrű nyomogatása oldja a pillanatnyi stresszt.

Megtanulni a jelenben élni, nem a múlton rágódni vagy a jövőn aggódni.

jún. 3. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Telefont távol tartani, keveset használni, de a számítógépet is mert a test rengeteg elektroszmogot nyel el, ez is okozhat feszültséget.
jún. 3. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is stresszre gondolok és magnéziumhiányra. Érdemes lenne MagneB6-ot szedned. Ha akkor sem javul, menj orvoshoz!
jún. 6. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
A magnézium nem mindig oldja meg ha belülről feszíti az ideg. Lehet hogy olyan belső konfliktus amiről még ő maga sem tud, nem oldja meg, nem vezeti le.
jún. 6. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!