Az normalis ha megdagad a bal fele az arcomnak a nyelv pirszingtol?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A tegnap voltam nyelv pirszinget csinaltatni. Tok jol ment,az atszuras nem is annyira fajt, tulelheto volt. A tegnap nap 1 szer ha feldagadt de nm volt veszes,aligha ereztem valamit. De mára, a 2.napra az arcomnak a bal fele,de csak a bal….feldagadt. A fulemtol lefele az allamig meg van dagadva. Latszik is jol,de ha megerintem akkor is, mintha a torkomba lenne… a nyeles is nehez es sokkal rosszabb mint tegnap volt. Szerinteted ez baj,vagy veletek is tortent mar ilyen? Koszonom a valaszokat, de nagyon aggodok2024. máj. 26. 15:09
21/21 anonim válasza:
Nem tudom, de öblögesd phlogosollal ha van otthon, és gondolkozz, hogy kinek akarod mutogatni a nyelved, mire volt jó ez a hülyeség? A golyót meg ne piszkáld, majd megszokod, vagy kidobod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!