Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normalis ha megdagad a bal...

Az normalis ha megdagad a bal fele az arcomnak a nyelv pirszingtol?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A tegnap voltam nyelv pirszinget csinaltatni. Tok jol ment,az atszuras nem is annyira fajt, tulelheto volt. A tegnap nap 1 szer ha feldagadt de nm volt veszes,aligha ereztem valamit. De mára, a 2.napra az arcomnak a bal fele,de csak a bal….feldagadt. A fulemtol lefele az allamig meg van dagadva. Latszik is jol,de ha megerintem akkor is, mintha a torkomba lenne… a nyeles is nehez es sokkal rosszabb mint tegnap volt. Szerinteted ez baj,vagy veletek is tortent mar ilyen? Koszonom a valaszokat, de nagyon aggodok

máj. 26. 15:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Valaki meg? Valami tanacs? Mit csinaljak?
máj. 26. 19:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Oo te jó ég.

Ha ennyiből nem tudod, akkor tudod mit ne csinálj semmit!

máj. 26. 19:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet szepen is,vagyis szebben is valaszolni. Egy egyszeru kerdes volt egy ketsegbeesett embertol. Kioblitettem, vizzel meg vettem be egy nurofen gyogyszert. Aludtam,pihentetem. Holnap megyek egy orvoshoz,aztan remelem ert majd hozza,lassa mi van. Lehet rosszul szurtak ki,nem tudom. Mast mit tudjak tenni? Nagy a baj?
máj. 26. 20:04
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy nagy-e a baj.

Lehet, hogy nagy.

Nem látjuk és nem vagyunk orvosok.

Értem én, hogy vagany, de miert nem előtte írtál mielőtt csináltattad.

Szalonba csinálták vagy a "sarki szomszéd"? Mert akkor lehet meg egy jó kis AIDS-et is össze szedték.

A helyedbe en kivenném azt a sz**rt és jegelném az arcom holnapig.

máj. 26. 20:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod. Nagy varosba csinaltam, kozel hozzank szalonba. Steril eszkozok voltak. De mintha ugy latnam nem egyenes aztan az lehet nem attol fugg. Kicsi alul zavar nyom a golyo,fejul semmi baj. Holnap megyek orvoshoz. Igazabol kiszedni nem nagyon akarnam,max holnap ha azt mondjak persze. Nagyon felek. :(( mekkora baj lehet ebbol? Adnak valami gyogyszert,spayt ilyesmi kezeljem vagy tobbrol is lehet szo?
máj. 26. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
máj. 26. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem kaptál épp elég segítséget, ha ennyire nem bízol mások véleményében akkor menj orvoshoz, végső soron a te felelősséged, de addig is megfogadnám az utolsó mondatát.

"A helyedbe én kivenném azt a sz**rt és jegelném az arcom holnapig."

+ borsmentával öblögetnék!

[link]

[link]

(Ez is az! 3-4 csepp elég egy pohár hideg vízbe, azzal öblögetni! Sokáig elég! Megfázásra is jó!)

máj. 26. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:

#17 hoába írod neki! Kár!

Leáldozott a dizájn oltárán.

máj. 26. 20:50
 19/21 A kérdező kommentje:
Es az baj ha kicsi ferde? Nem a nyelvfel van atszurva. Ugy tudom az nem szabad. De lent zsenaraz piszkal a golyo
máj. 26. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Hallod, elmondom neked, hogy senkit nem érdekel, hogy milyen.

Miért nm tudsz lenyugodni?

máj. 26. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!