Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet? 20/L

Mitől lehet? 20/L

Figyelt kérdés
Már pár órája érzem hogy egyik oldalt,egy bizonyos helyen a nyelvem bizsereg,nem konkrétan zsibbad hanem olyan mint mikor húzódik egy idegszál valami testrészen,a felső ajkam is szokott néha. Nagyon iljesztő,voltam szájsebésznél is mert kb egy éve van pár fehér folt a nyelvemen de azt mondta nem vészes,meg a nyelvem alatt egy pici göb mintha a nyálmirigy lenne egyik oldalt megduzzadva. Nagyon félek hogy sulyos mert eddig ezt nem éreztem a nyelvemmel kapcsolatban. Igaz,szorongásos beteg vagyok stb..meg pánikbeteg és ezt is azóta kezdtem el érezni mióta volt egy kisebb rohamom. Nem tudom ha ez véletlen egybeesés e vagy nem. Félek hogy lebénul a nyelvem vagy valami.

2023. dec. 4. 13:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Jobb oldalt a nyelv hegyénél majdnem érzem ezt. És volt mikor megérintettem az ajkamon egy pontot mintha elzsibbadt volna. Igaz,sokat rágom a szám.
2023. dec. 4. 13:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem rég voltam egy neurológiai vizsgálaton is.
2023. dec. 4. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha bele nézek a tükörbe látszik mintha rámgatózna azon a részen
2023. dec. 4. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt írod szorongásos beteg vagy. Nem tudom , hogy szedsz e valamilyen gyógyszert. Különféle gyógyszerek , vagy étkezési szokások miatt előfordulhat a nyelveden kis hólyag, ami rövid vagy közepes ideig megmarad.

És okozhat az általad leírt kellemetlen tünetet.

Ahogy írtad volt már hasonló, a nyelveden amit nagyon helyesen kivizsgálttatál. Az gondolom az fehér lepedék volt. Amire gondolom kaptál valamilyen szájöblögetőt.

Én azt javasolnám , hogy ne stresszelj , mert csak rosszabbul fogod magad érezni.

Szájhigiénia fontos, remélhetőleg nem vagy dohányos. Én nem gondolnák az életkorod miatt rosszindulatú elváltozásra.

De mivel nem vagyok orvos, azt javasolnám háziorvossal vagy szájsebésszel nézesd meg. Ha nagyon idegesít minél hamarabb, csak azért hogy ez ne adjon még több stresszt. Én úgy gondolom semmi komoly, és meg fogsz nyugodni a vizsgálat után. Jó egészséget.

2023. dec. 4. 14:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2023. dec. 4. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
sokminden okozhatja
2023. dec. 4. 14:40
 7/7 gabor49 ***** válasza:
szia en is panikbeteg vagyok igen lehetséges hogy attol van de kérdezd meg a pszichiatered. F
2023. dec. 5. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!