Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A borderline-ok érzik a...

A borderline-ok érzik a "váltást"? Úgy értem meg tudják mondani hogy mikor vált át vagy nem veszik észre?

Figyelt kérdés

máj. 15. 19:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Nem mindig lattam kivulrol, mi volt az ok. Amikor lattam, az is sokszor a legbanalisabb 2 perc keses a valasszal v belekepzelt valamit a testbeszedembe, aminem volt igaz. Nekem nagyon ugy tunt, sokszor fogalma sincs az okrol racionalisan, de erzelmileg beindult a nagy drama. O mondjuk nem jart kezelesre.
máj. 16. 08:18
 12/21 anonim ***** válasza:
11! Te meddig bírtad vele együtt? Nekem is volt borderes párom, hát életem elég nehéz három hónapja volt, hogy finom legyek. A végén meg minden szarnak el lettem hordva.
máj. 16. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
7-es! Nálad tényleg gyógyszerek váltották ki? Nem lehet, hogy alapból is volt már egy enyhe bordered?
máj. 16. 08:34
 14/21 anonim ***** válasza:
11 Igen az a fura hogy van hogy neki le sem esik az ok, de pl a partner összerakja már a sok hasonlóból hogy ez most majd mit fog kiváltani ez az apróság és akkor tényleg.
máj. 16. 08:47
 15/21 anonim ***** válasza:

14

En csak utolag pislogtam mindig. Hogy teenyleg, maar megint? Neha egy-egy dolgot meg lehetett vele beszleni utolag, de teljesen mindegy volt, 2 nap mulva ugyanaz a sztori lement megint pepitaban.

12

Kozel egy evig. Nyilvan 120 szakitassal, ujra osszejovessel, elhivve, h majd most maskepp lesz... -nekem is volt bajom, na.

máj. 16. 08:59
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

Igen nekem tuti gyogyszer mellekhatas volt. Mert volt h kamaszkent is voltak mar gaz dolgaim, emiatt en kesobb a fejembe vettem h tuti borderline vagyok, de voltam tobb pszichiaternel es azt mondtak h ez nem border. Van olyan amikor valakinek border szeru tunetei vannak, de nem border. Aztan amikor meg abbahagytam az osszes antidepresszans meg mindenfele gyogyszer szedest, akkor megszuntek a tunetek. De azota is van h betriggerelnek esetleg, de abbol mar elmenekulok. A gyogyszer szedes alatt meg siman belementem mindenfele viharos kapcsolatba. Sot, vonzodtam ahhoz aki betriggerelt. Most meg mar nem vonzodom, hanem undort erzek es taszít az egesz. Viszont hozzatennem, hogy aki osszejon ilyen mindenfele zuros nokkel, azok direkt ehhez vonzodnak. Mert a gyogyszer abbahagyas utan erdekes modon ugyanazok a ferfiak mar nem talaltak vonzonak, par het leforgasa alatt az egesz megvaltozott. Es ok azota is ugyanilyen nokkel jonnek ossze, osszeszedik egyik ilyet a masik utan. A csaladi hatter meg a gyerekkor okozza ezt ferfiaknal. Olyan ez mint amikor a nok apa mintara valasztanak part. Nem fogsz borderline-okhoz vonzodni, ha nem lattal otthon hasonlo dolgokat. Lehet h nem vagy tudataban vagy annyira kicsi voltal, hogy nem is emlekszel. Az ilyen nok kihozzak a megmento szerepet ezekbol a ferfiakbol de valojaban az egesz drama egy oda-vissza dolog, ket ember kell hozza. Es en azt vettem eszre h ezek a ferfiak eszre sem veszik, hogy nyomkodjak az ember gombjait. Velem is az volt h nagyon jol tudtak, hogy mik azok a dolgok, amikre azonnal ugrok es sokszor mintha direkt triggereltek volna. De teny h voltak teljesen megmagyarazhatatlan dolgok is pl fekudtunk az agyban, neztunk valamit es a filmen rohogtem. Aztan kimentem pisilni es az a kb ketto perc alatt eszembe jutott h milyen gyoker volt mittomen 3 hettel korabban, ezen beporgettem magam es ugy mentem vissza a szobaba, hogy duhrohamom volt. O meg csak annyit latott ebbol, hogy ez itt rohog a filmen, aztan kimegy pisilni es visszajon duhongve. Raadasul nem a 3 hettel korabbi dolgot hoztam fel, hanem elkezdtem kotekedni vele, mindenen. Ezt az akkori baratom rakta ossze, hogy ezt mindig este, hetvegen es unnepnapokon csinaltam, mindig amikor nyugi volt. Azert, mert gyerekkent nalunk mindig este, hetvegen es unnepnapokon ment a cirkusz otthon es felnottkent en ezt allandoan ujra teremtettem, mint akit beprogramoztak erre. A parom meg mindig reagalt es belement a cirkuszba es az egesz olyan volt, mintha en lettem volna anyam, a baratom meg mint az apam. Sokszor szinte ugyanazok a mondatok is hangzottak el, ami uvoltozesek gyerekkoromban voltak. En azokat a dolgokat ordibaltam amiket az anyam ordibalt mindig apamnak. A baratom meg ugy reagalt mint ahogy apam reagalt anno anyamnak. Azota is szoktunk beszelni amugy es az osszes utanam jovo baratnoje is ugyanilyen volt mint en. Soha egyetlen normalis not nem tudott osszeszedni. Erdekes h a szakitas utan is csomoszor veszekedtunk pl chaten, de amiota nem szedtem mar gyogyszert es mar nem mentem bele vitakba, azota egyre kevesbe keres. Es tole magatol tudom, hogy neki azota is drama az egesz elete, mert mindig ilyen kapcsolatokba megy bele. Szoval en ugy latom hogy ketton all a vasar, foleg h voltak olyan parjaim is akikkel ugyanazokat a cirkuszolasokat csinaltam, ugyanugy kotekedtem, de ok nem mentek bele a veszkedesbe, nem tudtam kirobbantani a balhet, veluk nem volt uvoltozes mert en egyedul ehhez keves voltam ha ok ebben nem voltak partnerek. Es veluk nem is jartunk evekig, hanem 1 honap alatt szetmentunk mert az a vonzalom nem volt meg ugy mint azokkal akik belementek a veszkedesbe.

Hany evesek vagytok? Szerintem a korral bele lehet ebbe faradni mindket oldalrol. En annyira belefaradtam, hogy nincs az az isten hogy meg egyszer ilyenbe belemenjek. A volt baratom meg folyamatosan ilyen nokkel van azota is.

máj. 16. 13:40
 17/21 anonim ***** válasza:

16! De akkor te igényelted is, hogy a másik fél veszekedjen veled, ha jól értem. Viszont akkor értelemszerűen pont olyan férfiakat fogsz ki magadnak, akikkel szintén nos mondjuk úgy nincs minden rendben, mert azért a többség, ha sokat bántják, egyszerűen odébbáll, aki tűri, az vagy azért mert nem vesz komolyan, ha rutinszerű a dolog vagy mert ő is élvezi a balhét.

Ahogy nézem ez amúgy neked csapdahelyzet nem?

Nem kell neked már olyan pasi, aki élvezi ezt a veszekedést, viszont amelyik meg nem élvezi, ahhoz nem is tudsz vonzódni. Ennek nem az a vége, hogy minden pasidat eldobod idővel? Vagy mert nem veszekszik veled és az bosszant fel, vagy pont mert veszekszik veled, és azért?

Így örökre el fog marni mindenkit magadtól, ezen nem szeretnél változtatni?

máj. 16. 14:49
 18/21 anonim ***** válasza:

17-esnek:

G. ha megint te vagy az, akkor ugyanazt tudom mondani, amit eddig: kopj le.

Ez a kiirt kerdes nem rolam szol, a tobbieknek valaszoltam, amik kerdesek itt felmerultek, csak megosztottam a sajat tapasztalataimat es nezopontomat.

(Jo tanacs a tobbieknek: ne ismerkedjetek ezen az alja oldalon.)

máj. 16. 15:08
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
18! Vagy válaszolj, ha kérdeznek tőled vagy ne. Ez egy anonim oldal, ide bárki írhat, ameddig nem sérti az oldal szabályzatát, akkor is, ha neked ez nem tetszik.
máj. 16. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
45%

19. Nem arra irtam h az oldalrol kopj le, mert azt csinalsz amit akarsz, leszarom. Hanem a nekem valo irogatasra irtam h kopj le. Ha en felismerlek, te is felismered az en valaszaimat. Ugyhogy tolem ne kerdezgess semmit. Viberen stb meg soha az eletben nem oldalak fel. Eszrevehetted volna mar.

Innentol nem kovetem ezt a kerdest.

máj. 16. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!