A borderline-ok érzik a "váltást"? Úgy értem meg tudják mondani hogy mikor vált át vagy nem veszik észre?
Első
Az a része tiszta hogy megmagyarazzak. Engem az a része érdekelt hogy saját magán észre tudja e venni hogy ez van
De a második kommentben megkaptam a választ
Kettes
Például ha van egy olyan szituáció hogy telefonalsz az illetovel lerakjatok és ugye ő váltotta ezt ki de nincs ott veled
Akkor is észreveszed?
3-as nő vagyok
5-ös, fhuu hát fogalmam sincs. Nem emlékszem, hogy lett volna olyan, hogy telefonon keresztül húzzák fel annyira az agyam. Persze, olyan volt, hogy felb4sztak, de , hogy átkattanjak teljesen szerintem nem volt még példa.
"Mert elkezdtem szarnak latni az illetot es kínzó erzes volt."
Ez jellemzo amugy? Masoknal hogy van? Nekem borderes parom volt, es amikor atkattant az utalatba, szerintem nem volt benne kinzo erzes, vagy ketely azzal kapcsolatban, h mekkora sz_r alak vagyok. Pl.mert 5 perc mulva valaszoltam csak egy uzenetere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!