Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan hajtsam meg durván magam?

Hogyan hajtsam meg durván magam?

Figyelt kérdés

Több napja nem sikerül nagywcznem , igy kene valami ami jól megfosat.. akár hashajtó vagy mi a véleményetek a szenna illetve mályva teákról? Azok is nagyon hajtanak a WCre?

Holnap WC kozelben leszek igy durvabban hajtó módszereket is irhattok.

Esetleg ha paradicsomos húsgombócra ha kakaót iszok van eselyem es kis gyomorrontással egybekötött fosásra?

Noverem egyszer ezt a kombót kivánta es egy puki utan bokánfosta magát , majd utana egesz nap a WCn görnyedt es ment a hasa…

máj. 7. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Rohadt sok magnézium. Háromszor vagy négyszer annyi, amennyit ajánlanak. De lehet ötször is. Az fosat rendesen.
máj. 7. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Szűztea, dulcolax. Az első válaszból túladagolás is lehet, szóval azt nem kéne.
máj. 7. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

1-es vagyok. Háromszoros magnézium bevétel nem fog túladagolást okozni, hacsak a kérdezőnek nincs leállva a veséje. Valóban, kérdező, ha vesebajod van, akkor ne csináld. De amúgy meg a vese egyszerűen kihajtja azt, ami nem kell.

Öregek otthonában szokták a magnéziumot hashajtónak használni, mert nem reagál más gyógyszerekre a sima hashajtókkal ellentétben. Ezt egy ilyen otthonban dolgozó nővér ismerősünk mondta nekünk.

máj. 7. 23:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Végül szenna teát ittam, az ize pocsék volt , de az ereje.. az elobb jol megcsikarta a hasam , majdnem befostam.. alig ertem be a suliba a WCre..
máj. 8. 06:23
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Ferenc József gyógyvízet ajánlom. Az is durván hajt. Egy pohárral iszol belőle azt 1 óra múlva a wc-n ragadsz.
máj. 8. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!