Csakhogy azok is egyénileg lebirkáznak engem, akik szerint ez a vírus nem is létezik.
Honnan tudni, hogy fertőzésen átesés 10 év védettséget ad így 5 év után?
Ha nem értünk el nyájimmunitást, akkor hogyhogy gyakorlatilag eltűnt a COVID járvány probléma?
szept. 27. 06:00
32/40 anonim válasza:
4. Már az első 2021 májusi Astrazeneca oltások ELŐTT hivatalos volt, hogy úgy 1/300000 esetben esetlen okoz.
A lottó 5-ösnek nem, de a négyesnek nagyobb a valószínűsége mint annak, hogy ez vérrögöt okoz.
Tehát kapásból nincsen igazad.
szept. 27. 06:14
33/40 anonim válasza:
31:
"Ha nem értünk el nyájimmunitást, akkor hogyhogy gyakorlatilag eltűnt a COVID járvány probléma?"
Ezek szerint már te is elhiszed, hogy "ez a vírus nem is létezik", mert annyiszor hallottad? Az egyetlen dolog, ami eltűnt, az a COVID hisztéria, amit a kormány mesterségesen generált.
Voltál kórházban a közelmúltban? Én szerencsére csak látogatóként, de nekem nem úgy tűnt, mintha a COVID eltűnt volna nyomtalanul.
30-as voltam.
szept. 28. 12:29
34/40 anonim válasza:
33. Nem hiszem el, hogy nem létezik.
szept. 28. 14:40
35/40 anonim válasza:
Jött Putyin, és a háború egyik napról a másikra megszüntette a járványt.
okt. 17. 11:01
36/40 anonim válasza:
Én érdekes, simán kimondom: NINCS COVID és népírtás volt/van
okt. 25. 09:54
37/40 anonim válasza:
36 tévedsz.
okt. 25. 10:53
38/40 anonim válasza:
Már 2021 decemberében hivatalos volt..... Hogy RENDKÍVÜL kevés esetben az 1-10 a százezerből.
Maga a covid fertőzés is okozhat nagyobb százalékban mint az oltás. Csúnyán elakadt nálad a lemez. Már nincs is a piacon új covid variánsok ellemi oltás így nem releváns a kérdésed mivel az oltás utáni pár hétben növelte meg a vakcina a vérrögképződés kockázatát nem egy életre. Láss csodát 4et kaptam belőlük meg fogamzásgátlót is szedek mégsem lett bajom. Viszont nem lettem covidos. ;)
nov. 21. 06:36
40/40 anonim válasza:
31 mert nem értesz hozzá. A covid nem tűnt el csal enyhébb betegséggé szelidült mert az emberek nagyrésze vagy be lett oltva vagy elkapta a vírust így az immunrednszerük felkészült ellene és hamar védekezésbe lép nem csak akkor mikor már nagy a baj. Lerdítva az oltás arra tanította meg a fehérvérsejtjeink azon fajtáját amik a kórokozókat ismerik fel, hogy nagyon gyorsan felismerjék a vírust és értesítsék azokat a fehérvérsejteket amik elpusztítják. Oltás nélkül ez nem történt meg sokaknál és úgy elszaporodott a vírus, hogy a gyengébb szervezet nem tudta felvenni ellene a harcot vagx akkora lökettel támadta meg őket, gyulladást és magas lázat okozva, hogy a saját sejtjei sem életék túl. Ezek a felismerő fehérvérsejtek sokáig emlékeznek ha találkoznak valamivel és az emlékező tehettségüket felfrissíti minden alkalom mikor talállozunk a vírussal ami már az oltásnak köszönhetően vagy nem betegít meg vagy enyhébb lefolyású betegséget okoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!