Vérrögöt okozhat a Covid egyik korábbi oltóanyaga. Ez hivatalos?
14, aki beadadta valamelyik oltást, az NEM azért tette mert RETTEGETT a COVID-tól, hanem ugyanazért mint aki nem azért megy 130-cal az autópályán 190 helyett mert retteg a 190-től, hanem van olyan, hogy társadalmi felelősség.
Inkább azok RETTEGTEK ÉS TETTEGNEK, akik azért nem mentek el, mert 100ezer oltásból EGYNÉL felléptek mellékhatások.
Összehasonlítva a közlekedési szabályokkal, 100ezer közlekedő között még akkor is van, előfordul egy súlyos baleset ha mindenki szabályosan közlekedik. (Bár ez általában 5 autóvezető között sem fordul elő....)
Szóval te ne mesélj arról hogy akik oltattatak azok rettegnek mert te vagy az aki rettegsz, hogy úristen, hátha pont az az egy leszel a százezerből.
Az úton mégis ár mersz menni és nem félsz hogy jön a RACE-001 idióta.
"[...] van olyan, hogy társadalmi felelősség."
Van, csak nem ebben az esetben. Ugyanis a COVID vakcinák egyáltalán nem gátolják a vírus terjedését. A Pfizer is beismerte, hogy ez csak hazugság volt.
"100ezer oltásból EGYNÉL felléptek mellékhatások."
Sajnos ez sem ilyen egyszerű, bizonyos csoportok esetében ez az arány jóval magasabb.
22,
Az oltóanyagokkal a tudomány és a politika oly módon keveredik, hogy a bizalom elvesztéséhez vezetett egy olyan eszköz iránt, amely a becslések szerint több mint 20 millió életet mentett meg a világjárvány idején.
Minden oltás célja a halál, a kórházi kezelés és a súlyos betegségek megelőzése,
SOHA NEM A FERTŐZÉS MEGELŐZÉSE.
Való igaz, hogy a gyógyszergyártó cég egyes tagjai az oltási képességeknek tulajdonították, amelyeket nem bizonyítottak be, és amelyekre nem terveztek klinikai vizsgálatokat.
Röviden, az oltóanyag (Pfizer) marketingje túlment a valós képességén (és az összes létező vakcina képességén), ami óriási károkat okozott a vakcinában és általában a tudományban.
"becslések szerint több mint 20 millió életet mentett meg a világjárvány idején"
A Pfizer, CDC, FDA becslései alapján, gondolom...
Egyes tanulmányok szerint a SARS-CoV-2 vakciknák egy idő után (fél év) gyakorlatilag semmi védettséget nem nyújtanak, épp ellenkezőleg, nagyobb valószínűséggel alakulnak ki tünetek, mint azoknál, akiket nem oltottak be.
Az a szomorú helyzet, hogy lett volna hatékonyabb kezelés, kevesebb kockázattal.
22-es válaszoló voltam.
Lett volna kezelés?
Kezelni azt kell aki már beteg, a cél pedig a MEGELŐZÉS volt.
[25]
"cél pedig a MEGELŐZÉS volt"
Ebben az esetben a COVID vakcinák nem érték el a céljukat...
Egyébként éppen elég esetről hallottam, amikor már fertőzött betegeknek adták be a vakcinát.
Akik pedig átestek a betegségen, azokat mi értelme beoltani?
22, 25 voltam.
Előfordulhat, hogy a nyájimmunitás elérést nem lehetséges, ha a egy vírus rövid időn belül sokat változik, mint például a COVID-19-et okozó vírus esetében.
Az nyáj immunitás elérése nehezebb, ha a betegséget olyan emberek is terjeszthetik, akik elkapják a vírust, de nincsenek tüneteik. (Ahogy a COVID esetében RENGETEG ilyen lehetett, olyan is aki soha nem is tudott róla, mert sok esetben volt tünetmentes a fertőzés.)
A nyájimmunitást sokkal nehezebb elérni, ha a betegséggel és az abból való felépüléssel, illetve az oltással szembeni védelem nem tart sokáig.
A COVID esetében természetesen kialakult immunitás hosszú ideig tart (10 év), és az új variánsok ellen is védelmet nyújt.
A Pfizer, Moderna, J&J (mRNS és vektor) vakcinák rövid ideig tartó (fél év) gyenge immunitást adnak, valamint ha valakit beoltottak a vakcinával, a természetes immunitás már nem alakul ki egy újabb fertőzés után.
Pontosan ezek a vakcinák felelősek azért, hogy nem alakult ki nyájimmunitás.
22, 24, 26 voltam.
"COVID esetében természetesen kialakult immunitás hosszú ideig tart"
mondod te, miközben a haverok akikkel meg közösen birkáztok le minket azt mondják, hogy nincs is COVID
Duration of mRNA vaccine protection against SARS-CoV-2 Omicron BA.1 and BA.2 subvariants in Qatar | Nature Communications
CDC tanulmány:
COVID-19 Cases and Hospitalizations by COVID-19 Vaccination Status and Previous COVID-19 Diagnosis — California and New York, May–November 2021
1. Én egyénileg birkázlak le, nem közösen másokkal.
2. Soha nem mondtam, hogy nincs COVID-19.
3. Van, akinek szüksége lehet a vakcinára, de ez a tömeges oltás egy baromság.
28-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!